Crvena zvezda i Partizan igraju derbi koji će rešiti mnogo toga! I sve, baš sve je dostupno na Arena Cloudu!

09.03.2024

09:01

0

Autor: 24sedam

Ne propustite nijedan jedini sekund najvažnije utakmice srpskog fudbala

Crvena zvezda i Partizan igraju derbi koji će rešiti mnogo toga! I sve, baš sve je dostupno na Arena Cloudu!
Copyright 24sedam

Trenutna razlika između Partizana i Crvene zvezde na tabeli Superlige je jedan bod, tako da je borba za titulu veoma neizvesna. Tako da će novi, 172. "večiti derbi" zakazan za 9. mart u velikoj meri "iskrojiti" sudbinu ekipa Igora Duljaja i Vladana Milojevića.

U duel na "Rajku Mitiću", crveno-beli ulaze sa boljim učinkom u međusobnim okršajima sa najvećim rivalom. Zvezda ima 67 pobeda, dok je Partizan na 49. I crno-beli su slavili u poslednjem odigranom na stadionu u Humskoj, sa 2:1. I tada su i napravili pomenutu bodovnu prednost.

TV Arena sport
 
 

U ovaj okršaj crveno-beli ulaze posle pobede nad TSC-om, dok su crno-beli u Humskoj savladali Železničar. Tako da Partizan ima 59, a Zvezda bod manje.

Pošto bi ovaj duel u velikoj meri mogao da odluči o šampionu, odnosno da li će Zvezda odbraniti tron ili će Partizan prekinuti višegodišnju dominaciju, interesovanje navijača će sigurno biti veliko. Ko ne bude na stadionu "Rajko Mitić" postoji alternativa. I to u vidu Arena Cloud-a. Bez obzira gde se nalazite, svaki trenutak utakmice dostupan vam je na dohvat ruke i pruža vam jedinstvenu priliku da se ovaj događaj prati uživo.

Bićete u prilici da uživate u najboljem prenosu zahvaljujući naprednoj tehnologiji streaminga koju Arena Cloud koristi. I nećete morati da budete kod kuće, pored televizora, pošto je dostupna opcija gledanje na bilo kojem uređaju - bilo da je to telefon, tablet, laptop ili smart TV. I sve to obećava vrhunsko iskustvo.

Postoji i dodatna opcija, hajlajtsa, da doživite najuzbudljivije trenutke utakmice odmah u realnom vremenu, kao I dostupan skraćeni snimak odmah posle ako ste propustili da gledate celu utakmicu uživo.

 
MN Press
 

A i pretplata je veoma jednostavna, i to u samo nekoliko koraka, pa posetite sajt www.arenacloudtv.com.

I za kraj još jedan poziv.

Ako ste strastveni navijač Partizana ili Crvene zvezde, ili jednostavno obožavate kvalitetan fudbal, ne propustite ovu priliku da budete deo istorije. Arena Cloud vas poziva da zajedno sa nama doživite jedan od najvećih sportskih događaja u regionu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike