Pazarci opet besni zbog suđenja, ali ovo saopštenje je potpuno drugačije! Neki čika u žutoj opremi bio je posebno zapažen

17.02.2024

17:49

0

Autor: D. N.

Trener Igor Matić je bio veoma kratak, ali je sve bilo jasno

Pazarci opet besni zbog suđenja, ali ovo saopštenje je potpuno drugačije! Neki čika u žutoj opremi bio je posebno zapažen
Copyright MN Press

Posle poraza od Crvene zvezde u utakmici Superlige, šef stručnog štaba Novog Pazara Igor Matić je bio veoma nezadovoljan, tako da je njegova izjava za TV Arena sport bila kratka.

Nedugo zatim, usledilo je i saopštenje Pazaraca, vezano za suđenje. Glavni sudija bio je Danilo Nikolić, a pomoćnici Milan Šutulović i Petar Radić.

- U subotu je, u Novom Pazaru od 14 do 16 časova, bilo pravo prolećno vreme. Sunce je obasipalo grad, ptice su cvrkutale, a na Gradskom stadionu su neki momci igrali fudbal. Jedni su nosili plavo-bele, a drugi crveno-bele dresove, ali neki čika u žutoj opremi bio je posebno zapažen.

Ne znamo ni kako je utakmica završena, jer to više nije ni važno. Jedan stari čovek prolazeći pored stadiona rekao je: "Ničija nije gorela do zore, deco, polako samo. Sunce i dalje sija, ptice cvrkuću, deca se igraju…" - navedeno je u saopštenju Pazaraca koji su se i posle prethodnog kola žalili na suđenje.

Tada su otvoreno tražili smenu Dejana Santrača, predsednika Sudijske komisije FSS, ali su danas bili manje konkretni, a više "poetski nastrojeni".

Posle ovog kola, Pazar ima 30 bodova iz 21 utakmice, a u narednoj utakmici gostovaće Napretku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike