Da li će penal za Partizan podići novu buru u srpskom fudbalu? Pogledajte pa procenite - greška sudije ili ne? (VIDEO/ANKETA)

17.02.2024

17:56

0

Autor: A. Š.

Andrija Stojanović dobio poziv iz VAR sobe, pa posle pregledanog snimka odlučio da pokaže na belu tačku u korist crno-belih

Da li će penal za Partizan podići novu buru u srpskom fudbalu? Pogledajte pa procenite - greška sudije ili ne? (VIDEO/ANKETA)
Copyright Printscreen/Arena sport

Ponovo se lakše diše u Humskoj, ali se nova bura u srpskom fudbalu crta kao na staklu. Razlog – odluka sudije Andrije Stojanovića da u 67. minutu pokaže na belu tačku u korist Partizana na meču protiv IMT-a, koji od 67. minuta ponovo ima dva gola minusa - 3:1.

Svemu je prethodio snažan šut Kastilja i blok Lambulića. U prvi mah delovalo je da nema ništa sporno, meč je nastavljen i ubrzo su se gosti izborili za korner kojeg na kraju nisu izveli.

Stojanović je u međuvremenu dobio poziv iz VAR sobe, otišao do aut linije kako bi pogledao usporeni snimak sporne situacije iz kaznenog prostora IMT-a i posle toga doneo odluku da pokaže na belu tačku, posle čega je Zahid uz malo sreće zatresao mrežu Gordića.

Da li je arbitar Stojanović pogrešio ili ne sa odlukom da dosudi penal za Partizan, pogledajte pa glasajte u našoj anketi.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike