Duljaj pričao o povredi Saldanje i priznao da ga jedna stvar brine!

17.02.2024

18:32

0

Autor: A. Š.

Trener Partizana bio je zadovoljan izdanjem svoje ekipe protiv IMT-a na prolećnoj premijeri na stadionu u Humskoj

Duljaj pričao o povredi Saldanje i priznao da ga jedna stvar brine!
Igor Duljaj - Copyright MN Press

Partizan je imao uspešnu prolećnu premijeru na stadionu u Humskoj. Crno-beli su na svom stadionu do vrha napunili mrežu IMT-a i zadržali lidersku poziciju na tabeli Superlige Srbije – 5:2.

Trener Valjka Igor Duljaj posle meča mogao je da bude zadovoljan s onim što su pružili njegovi izabranici, a jedna od retkih loših stvari sa večerašnjeg meča jeste poveda Mateusa Saldanje, zbog koje je Brazilac sredinom prvog poluvremena morao da napusti teren.

- Dobio je jak udarac u zadnju ložu. Nadam se da nije ništa strašno, ali ono što me brine je to što je Nikolić dobio četvrti karton i što neće moći da igra protiv Radnika u Surdulici – rekao je za TV Arena sport posle meča Duljaj.

Mladi strateg pohvalio je obe ekipe za ono što su prikazale na travi Partizanovog stadiona.

- Pohvalio bih i kolegu koji je igrao izuzetno hrabro, postigli su dva gola. Malo smo bili nervozni kod rezultata 3:2, a ono što može da me raduje je što su svi igrači koji su debitovali su postigli gol i da su već postali na neki način ljubimci navijača, kojima bih se zahvalio što su došli na stadion. Ima još mnogo da se radi, najvažnija su tri boda uz dobru igru koja nije bila takva svih 90 minuta. Ima još puno prostora za napredak – istakao je Igor Duljaj.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike