Iz Radničkog u Radnički! Nišlije dovele iskusnog fudbalera!

17.02.2024

12:40

0

Autor: D. N.

Transfer je realizovan na samom kraju prelaznog roka

Iz Radničkog u Radnički! Nišlije dovele iskusnog fudbalera!
Copyright MN Press

Na samom kraju prelaznog roka, Radnički je angažovao iskusnog fudbalera, koji je već igrao u nekoliko klubova. Nišlije su na zvaničnom sajtu potvrdile da je Stefan Čolović njihov novi igrač.

- Fudbalski klub Radnički dodao je još jedno veliko pojačanje ekipi pred sam finiš prelaznog roka. Novi fudbaler niškog superligaša je Stefan Čolović, koji na "Čair" dolazi iz kragujevačkog imenjaka - navedeno je između ostalog u kraćem saopštenju.

Čolović je rođen 1994. godine i igra po krilnim pozicijama u timu. Karijeru je započeo u mlađim kategorijama Crvene zvezde i Partizana iz kojeg prelazi u Rad, gde debituje u seniorskoj konkurenciji.

Slede partije u bosanskim klubovima Drina iz Zvornika i Sloboda iz Tuzle, pa povratak u srpski fudbal kroz Jagodinu, pirotski Radnički i Proleter iz Novog Sada, u kojem se i najviše zadržao. Usledio je transfer u irski Dandalk, pa Čukarički i, najzad, selidba u kragujevački Radnički.

Iskusni fudbaler bio je jedan od najboljih igrača svih timova za koje je nastupao, a jesenas je u Super ligi za prethodni klub zabeležio 15 nastupa i postigao dva pogotka.

Ekipa Nikole Trajkovića će sutra ugostiti Javor.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike