Kakva bomba! Milan Pavkov se vraća u srpski fudbal, već je potpisao ugovor!

16.02.2024

19:51

0

Autor: P.K.

Ljubimac Zvezdinih navijača ponovo u Superligi, očekuje se brz debi

Kakva bomba! Milan Pavkov se vraća u srpski fudbal, već je potpisao ugovor!
Milan Pavkov - Copyright Instagram_fkcukaricki

Ljubimac navijača Crvene zvezde Milan Pavkov vratio se u srpski fudbal!

On je potpisao ugovor na godinu dana sa Čukaričkim.

Kao da je u pitanju film, sve ovo se desilo poslednjeg dana prelaznog roka. Nekadašnji prvotimac Vojvodine, niškog Radničkog, Crvene zvezde i Al Fejhe potpisao je ugovor sa Brđanima na godinu dana.

U Čukarički dolazi kao slobodan igrač, jer je pre toga sporazumno raskinuo ugovor sa Al Fejhom iz Saudijske Arabije, gde je bio od leta 2022.

Instagram_fkcukaricki
 

Čukarički klub nije objavio kada bi Pavkov mogao da debituje za novi klub. Kako 24sedam saznaje, čeka se jedan papir iz Saudijske Arabije. Teorijski, on bi mogao da stigne u toku dana i da se napadač nađe u konkurenciji za meč sa Železničarom iz Pančeva, koji počinje u 18.30.

Ipak, pošto smo konstatovali da je ovo kao film, daleko je izvesnija opcija da će Milan Pavkov zaigrati za Čukarički sledeće nedelje, kada gostuje - Crvenoj zvezdi!

Pavkovu je Saudijska Arabija bila jedino fudbalsko iskustvo van Srbije. Tamo je igrao na 30 mečeva i postigao je jedan gol.

U Srbiji je bio daleko efikasniji. Na 152 meča za Crvenu zvezdu postigao je 59 golova, kao i neke od ključnih u važnim utakmicama. Posebno ostaju u sećanju golovi protiv Liverpula u Ligi šampiona, kada su crveno-beli kod kuće pobedili budućeg prvaka Evrope.

Pre Pavkova Čukarički je u ovom prelaznom roku doveo golmana Ivana Lainovića, štopera Koruha Brikolu Guzmana, ofanzivnog vezistu Ji-Un Joa i napadače Vinisijusa Mela i Slobodana Tedića.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike