Partizan završio prelazni rok, stiglo je sedmo pojačanje! Sada su crno-beli puni sa "bonusima"

14.02.2024

18:25

0

Autor: P.K.

Došao je da igra za manje para, ali je srećan što je tu

Partizan završio prelazni rok, stiglo je sedmo pojačanje! Sada su crno-beli puni sa "bonusima"
Bojan Kovačević - Copyright FK Partizan

Partizan je završio sa dovođenjem igrača – sedmo i poslednje pojačanje je 19-godišnji Bojan Kovačević.

Defanzivac Čukaričkog je poslednji igrač koji dolazi. Partizan će Brđanima isplatiti pola miliona evra, uz 20 odsto od sledeće prodaje. Ugovor je potpisan na tri i po godine. Pored svega toga, crno-beli će plaćanje transfera početi tek za godinu dana, što je bio uslov prilikom potpisivanja ugovora, da se ne bi remetila trenutna finansijska situacija.

Povrh svega toga, Bojan Kovačević je pristao na manju platu nego na Banovom brda.

On će se odmah priključiti treninzima prvog tima i konkurisaće za sastav. Kovačević je prošao kompletne pripreme sa Čukaričkim, a čak je i počeo meč prvog prolećnog kola, protiv Radnika u Surdulici.

Kovačević i Nikola Miličić, koji se posle povrede uskoro vraća za teren, ispunjava pravilo "bonusa", što mnogo znači svim timovima, pa i Partizanu.

Što se tiče Kovačevića, on je visok 193 centimetra, brz je, skočan, jak u duelima. Dominantna noga mu je desna.

- Uzbuđen sam zbog povratka u Humsku! Ovo je moj drugi mandat u crno-belom i čast mi je biti deo kluba kao što je Partizan! Moj idol i uzor od malih nogu je Nemanja Vidić, njegov stil igre mi se oduvek sviđao i voleo bih da imam isti učinak na terenu, kao što je on imao u svoje vreme. Večiti derbi, kao praznik srpskog fudbala, jedan je od mnogih dečačkih snova i nadam se da ću osetiti čar tih trenutaka. Za navijače imam samo jednu poruku - srce na teren!

U Partizan su u zimskom prelaznom roku došli golman Milan Krunić (slobodan), štoper Nikola Miličić (Radnički 1923, 500.000 evra), zadnji vezni Leonard Ovusu (Ods, slobodan), Denil Kastiljo (Šahtjor Donjeck, pozajmica), krilni napadač Jung-Džun Goh (Pohang Stilers, 1.200.000 evra) i Aleksa Janković (Čukarički, bez obeštećenja).

Jedino što se može menjati u Partizanovom sastavu jeste da neko ode, ali to bi moralo da bude tamo gde prelazni rok još nije završen.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike