Zvezda osvaja titule u poslednjih 6 godina, a mi hoćemo da je pobedimo! Trener Novog Pazara zna mane crveno-belih!

16.02.2024

15:56

0

Autor: G. F.

Igor Matić naglasio da žali što na tribinama neće biti navijača

Zvezda osvaja titule u poslednjih 6 godina, a mi hoćemo da je pobedimo! Trener Novog Pazara zna mane crveno-belih!
Igor Matić - Copyright FK Čukarički

Pred subotnji (14.00) duel Novog Pazara i Crvene zvezde u 21. kolu Superlige, trener crveno-belih Vladan Milojević istakao je da razmišlja samo o igri svog tima.

Njegov kolega sa klupe domaćina Igor Matić s mnogo pijeteta pričao je o crveno-belima i naglasio da žali što na tribinama neće biti navijača.

- U goste nam dolazi najveći klub u državi, koji u poslednjih šest godina osvaja titule. Imamo veliki respekt prema njima, poštujemo ih i cenimo, ali imamo svoje želje, nade i ambicije. Verujem u moj tim i nadam se da ćemo odigrati kvalitetnu utakmicu. Očekujem obostrano dobru igru i spektakl, samo što neće biti publike. Pazar je fudbalski grad i šteta je zbog ambijenta. Svi akteri bi pružili i preko maksimuma - rekao je Matić za mozzartsport, pa se prisetio i kako je u septembru kao trener Čukaričkog slavio pobedu u duelu sa Zvezdom:

- Daćemo sve od sebe da dobijemo. Opet, totalno je drugačije nego jesenas, dok sam vodio Čukarički. Nije isti odnos snaga, novi je trener Crvene zvezde. Biće drugačija utakmica. Drugi je i profil igrača, trener sam drugog kluba, pa te dve utakmice nemaju dodirnih tačaka. Da bih voleo da pobedimo, u to nema sumnje. Zvezda ima svoje vrline i mane, sigurno su dobri, kompaktni i takmičarski nastrojeni. Defanzivno su dobri, a ofanzivno rade stvari jako kvalitetno. Mnogo je više vrlina, a mane ćemo pokušati da iskoristimo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike