Partizan da bude šampion, zbog toga sam došao! Severina razgalio Grobare!

15.02.2024

16:17

0

Autor: G. F.

Napadač crno-belih svestan je da je pred ekipom veoma težak posao u Superligi

Partizan da bude šampion, zbog toga sam došao! Severina razgalio Grobare!
Ksander Severina - Copyright MN Press

Fudbaleri Partizana uveliko se spremaju za naredni duel Superlige u kom će 17. februara dočekati IMT sa idejom da novom pobedom ostanu lideri na tabeli.

Krilni napadač crno-belih Ksander Severina, koji je u klub stigao prošlog leta, za Partizanov podkast otkrio je svoje ciljeve.

- Došao sam da budem šampion i to je glavni cilj. Neće biti lako, naravno, jer zbog terena u svakoj utakmici moramo da damo 200 odsto da bismo pobedili. Na ličnom planu želim golove i asistencije, mislim da je to najbolji način da pomognem ekipi - rekao je Severina, pa otkrio i sa kojim od saigrača najbolje funkiconiše na terenu:

- Sa Stojkovićem se najbolje slažem jer igramo na istoj strani. Mnogo znači kada iza sebe imam Bibarsa Natha i Gajasa Zahida. Oni vide i najmanji prostor za dodavanje. Na meni je samo na napadnem prostor, a oni nađu način da mi pošalju loptu.

Kada je reč o postojećem interesovanje nekih klubova iz najjačih liga Severina ima jasan stav.

- Uvek je lepo kada se veliki klubovi interesuju za tebe, ali za sada sam fokusiran na Partizan i da radim najbolje ovde. Možda će ono na kraju sezone doći i neki bolji klubovi.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike