Gledaćemo rat velikana za Alfonsa Dejvisa! Bajern neće da mu da traženu platu, već tri giganta ušla u trku za Kanađanina!

09.02.2024

12:35

0

Autor: G. F.

Real, Mančester siti i Liverpul ozbiljno zagrizli za levog beka

Gledaćemo rat velikana za Alfonsa Dejvisa! Bajern neće da mu da traženu platu, već tri giganta ušla u trku za Kanađanina!
Alfonso Dejvis - Copyright Profimedia

Nije lako pronaći u današnjem fudbalu igrača koji će doneti razliku na terenu, a posebno je teška priča kada se radi o fudbalerima na poziciji beka.

Zato se po pravilu napravi velika buka kada neko od proverenih defanzivaca izađe na tržište, ili kada se samo najavi da će se to desiti.

Takav je slučaj i sa levim bekom Bajerna, reprezentativcem Kanade Alfonsom Dejvisom. Posle četiri godine u Minhenu Kanađanin je za novi ugovor imao konkretan zahtev. Kako pišu strani mediji tražio je povećanje primanja na 14 miliona evra, ali su to Bavarci odbili i nude mu 10.

I odmah je postalo jasno da kreće potera za Dejvisom, kome važeći ugovor ističe naredne godine, pa će ga Bajern ukoliko ćeli zaradu pustiti na tržište već na leto.

Iako još ništa nije zvanično već su tri velikana pokazala interesovanje za pouzdanog levog beka. To su Real, Mančester siti i Liverpul, a kako se može čuti trenutno je najbliži cilj šampion Premijer lige na čelu sa Pepom Gvardiolom.

 

 

Odgovore na sva pitanja doneće letnji prelazni rok, ukoliko čelnici Bajerna ne promene odluku i shvate da im se više isplati da pristanu na Dejvisove uslove nego da ostanu bez njega na levom beku.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike