Vlahoviću stiže strašno pojačanje! Čekaće ga Juventus do leta, ali neće platiti ni evro!

08.02.2024

17:45

0

Autor: G. F.

Stara dama se vraća starom sistemu poslovanja, dovode provereno ime bez obeštećenja

Vlahoviću stiže strašno pojačanje! Čekaće ga Juventus do leta, ali neće platiti ni evro!
Dušan Vlahović, Danilo i Bremer - Copyright Profimedia/Ndrerim Kaceli

Čelnici Juventusa su u prethodnih nekoliko sezona zanemarili sistem poslovanja po kom je Stara dama bila poznata - dovesti provereno fudbalsko ime bez obeštećenja.

Izgleda da je eksperimentu došao kraj, pa belo-crni ozbiljno razmišljaju o staroj praksi. Već su, kako navode italijanski mediji, stupili u kontakt sa velikim fudbalskim imenom. Spremni su da ga sačekaju do leta, te da ga onda angažuju bez obeštećenja.

Reč je o iskusnom nemačkom internacionalcu iz redova madridskog Reala Toniju Krosu! Njemu ugovor sa kraljevskim klubom ističe na kraju sezone, a španski gigant i dalje nije ponudio nastavak saradnje.

 

 

Poznato je da Juventus mora da rešava finansijske probleme, te da nema mnogo prostora za neke velike kupovine, pa bi dolazak Krosa bio zaista veliki posao. Nema dileme da bi i srpskom napadaču Dušanu Vlahoviću igrač takvog kvaliteta umnogome olakšao posao.

Igrač sa takvim iskustvom i fudbalskim znanjem sigurno bi mnogo značio ekipi koja će naredne sezone ponovo igrati na tri fronta, uključujući Ligu šampiona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike