Čoveče, baš si preterao: Alegri ponovo kritikuje Vlahovića!

05.02.2024

09:52

0

Trener Juventusa smatra srpskog napadača krivim zbog izgubljena tri boda

Čoveče, baš si preterao: Alegri ponovo kritikuje Vlahovića!
Dušan Vlahović - Copyright Profimedia/ANSA/CLAUDIO GIOVANNINI

Fudbaleri Juventusa izgubili su od Intera sa 1:0 u jednom od najvećih derbije Serije A, čime su se još više udaljili od borbe za Skudeto.

Na ovoj utakmici i srpski napadač Dušan Vlahović je prekinuo niz mečeva na kojim je postizao golove, a to je posebno apsotrofirao trener Stare dama Masimiljano Alegri. 

- Očekivali smo da će duel sa velikim rivalom biti težak. Oni su iskoristili jednu našu grešku, dok mi nismo naše. Vlahović je imao dobru priliku, ali nije došlo do realizacije. To je tako u fudbalu - poručio je trener Juventusa.

Italijanski stručnjak ipak ističe da su zadovoljni dosadašnjim učinkom u Seriji A, i da niko nije očekivao ovako dobar rezultat na početku sezone.  

- Nismo očekivali u junu da ćemo biti na ovoj poziciji. Zadovoljni smo što nam ide dobro, razočarani zbog ovog poraza, ali uvek sam govorio da je Inter favorit za Skudeto i ostajem pri tome. Oni imaju mnogo više iskustva. Mi tri godine nismo igrali meč u kojem se borimo za vrh tabele, tako da smo platili tu svoju napetost. To je korak napred u procesu rasta koji smo morali da napravimo - zaključio je Alegri.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike