Duci i Kostić rekli ne, ali Alkaraz je potpisao za Juventus! Da li se sprema potres u Torinu, Novak im je bio velika podrška! (FOTO)

01.02.2024

10:27

0

Autor: A. S.

Zanimljivi dani slede u Seriji A

Duci i Kostić rekli ne, ali Alkaraz je potpisao za Juventus! Da li se sprema potres u Torinu, Novak im je bio velika podrška! (FOTO)
Filip Kostić i Dušan Vlahović - Copyright Profimedia

Zimski prelazni rok ove godine je naročito interesantan. Došlo je do nekoliko skupocenih transfera, Srbi su imali svoju ulogu, a zabavno je i u Seriji A.

I tamo su Srbi u centru pažnje, ali na nešto drugačiji način.

Naime, Juventus je potpisao sa 21-godišnjim Argentincem, Karlosom Alkarazom, što je naišlo na reakciju javnosti.

Naravno, kada se kaže Karlos Alkaraz svima je prva pomisao španski teniser, pa je ovakav razvoj situacije izazvao šaljive komentare na društvenim mrežama. 

Novak Đoković je neko ko godinama prati Juventus, a sa velikom pažnom od kada su tu Dušan Vlahović i Filip Kostić, koji su imali glavnu reč i kada se nedavno glasalo u klupu ko će biti šampion Završnog masters turnira u Torinu. Tada su srpski reprezentativci "zabranili" ime Karlos Alkaraz, a zanimljivo da će im se sada tako zvati saigrač!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Juventus (@juventus)

 

Alkaraz je u Juventus stigao na pozajmicu iz drugoligaša Sautemptona, i to na šest meseci, a ukoliko obe strane budu zadovoljne, Stara dama će moći da otkupi njegov ugovor za 50 miliona evra.

Argentinac za razliku od Španca ima nadimak Čarli, a po kvalitetima je mnogo više od druge lige, pa će u Torinu pokušati da se dokaže i pokaže potencijal o kome se govori u rodnoj mu zemlji, ali i na Ostrvu.

Inače, nakon ovog transfera, na društvenim mrežama se oglasio i drugi teniser sveta i obećao da će "dati sve od sebe da opravda poverenje".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eurosport (@eurosport)

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike