Zvanično! Mijatović više nije Zvezdin, oboren i klupski rekord!

03.02.2024

10:56

0

Autor: D. N.

Mladi napadač postaće član kluba koji je deo moćne međunarodne grupacije

Zvanično! Mijatović više nije Zvezdin, oboren i klupski rekord!
Copyright MN Press

Spekulacije o odlasku Jovana Mijatovića iz Crvene zvezde dobile su i zvaničnu potvrdu. Mladi napadač napušta redove prvaka Srbije i postaće član Njujork Sitija, člana MLS-a, kao i kluba koji je deo grupacije na čijem je čelu Mančester siti.

Mijatovićev transfer mogao bi uz bonuse da naraste i do 10,5 miliona evra, što je klupski rekord, a Zvezdi će pripasti i 15 odsto od naredne prodaje, potvrđeno je iz Ljutice Bogdana.

Za početak, momak rođen 2005. godine će igrati za tim iz "Velike jabuke", a posle postoji mogućnost odlaska u neki drugi klub koji je u okvriru pomenute grupe.

Mijatović, čiji je nadimak Bekam je bio na pripremama na Kipru, a početak sezone u MLS-u je za nekih 15-ak dana. Ostaje da se vidi koliko će brzo biti na raspolaganju treneru. 

Zvezdu napušta sa učinkom od deset pogodaka i tri asistencije na 36 mečeva. Podsetimo, u Njujorku će ubuduće igrati i Strahinja Tanasijević, koji je napustio Spartak.

Nedavno je Mijatović dao i intervju, za naš portal, u kojem je najavio i da želi da odbrani duplu krunu sa saigračima, ali se to ipak neće dogoditi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike