Ćabi Alonso je novi trener Liverpula i žica pare za let do Engleske! Sa Tajlanda stiže jedna od najluđih priča iz sveta fudbala!

31.01.2024

09:05

0

Autor: G. F.

I policija se uključila u ovaj slučaj, pokušava da zaštiti građane

Ćabi Alonso je novi trener Liverpula i žica pare za let do Engleske! Sa Tajlanda stiže jedna od najluđih priča iz sveta fudbala!
Ćabi Alonso - Copyright Profimedia

Sa Tajlanda stiže jedna od najsmešnijih i najluđih priča iz sveta fudbala!

Odluka Jirgena Klopa da na kraju sezone napusti mesto menadžera Liverpula uzburkala je strasti u svetu fudbala. Odmah je počela i licitacija o tome ko će umesto harizmatičnog Nemca sesti na klupu slavnog kluba sa Enfilda.

Isplivalo je nekoliko velikih imena, ali deluje da je prvi pik nekadašanji igrač Liverpula, a sada trener Leverkuzena Ćabi Alonso.

I sad dolazimo do verovatno najsmešnije priče iz sveta fudbala, koja dolazi sa Tajlanda. Jedna, i dalje nepoznata osoba, napravila je lažni profil na društvenim mrežama pod imenom Ćabi Alonso i krenuo u akciju.

Čovek je pikirao navijače Liverpula i počeo da im šalje poruke u kojima traži donaciju u iznosu od 300 bahta (oko 8 evra), uz obrazloženje da sakuplja novac za avionsku kartu do Liverpula!

- Ja sam Ćabi Alonso i vodiću Liverpul sledeće sezone, ali nedostaje mi novca za let do tamo - stoji u poruci zbog koje je reagovala i tajlandska policija:

 

 

- Navijači Liverpula, smirite se! Ćabi Alonso još nije menadžer, ali već postoji prevarant - stoji u saopštenju policije.

I sad, taj neko se dosetio da pokuša da zaradi novac na lakovernim ljudima, ali ostaje nejasno koliko bi neko trebalo da bude naivan pa da pomisli da nekom poput Alonsa fali para za let do Liverpula.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike