Evo šta kaže potencijalni Klopov naslednik o dolasku u Liverpul! Navijači Redsa su na nogama! (VIDEO)

26.01.2024

15:54

0

Autor: G. F.

Ćabi Alonso sa Leverkuzenom bije bitku za titulu prvaka Nemačke

Evo šta kaže potencijalni Klopov naslednik o dolasku u Liverpul! Navijači Redsa su na nogama! (VIDEO)
Ćabi Alonso - Copyright printscreen/YouTube/espnuk

Kada su saznali da će Jirgen Klop na kraju sezone napustiti Liverpul svi navijači Redsa su, posle početnog šoka, počeli da razmišljaju o nasledniku nemačkog stručnjaka.

I u prvi plan je iskočilo jedno ime - Ćabi Alonso, čovek koji im je ušao u srca dok je igrao za klub sa Enfilda. Brzo su ove ideje obišle svet, pa je i Alonso dobio pitanje na konferenciji za medije o preuzimaju bivšeg kluba.

Koliko vas je šokirala vest o odlasku Jirgena Klopa iz Liverpula i da li će po isteku vašeg ugovora sa Leverkuzenom biti vreme da preuzmete klub sa Enfilda?

- Najpre, bilo je to iznenađenje. Ali ja imam veliki respekt i veliko divljenje za Jirgena. Za ono što je postigao i za način na koji je to postigao! Što se drugog dela pitanja tiče, u ovom trenutku sam veoma srećan ovde i osećam da je ovo izazov a mi smo na divnom putovanju. Trudim se da dam najbolje od sebe i to je moj cilj. Za dalje - ne znam.

 

 

Alonso je naglasio da je mislima isključivo u Leverkuzenu i da mu je u glavi samo cilj koji ćeli da ostvari sa klubom koji vodi, a to je šampionska titula u Bundesligi.

- Iskreno, nisam u tom stanju da razmišljam o tome šta će biti sledeće. ja sam na velikom mestu, uživam i mislim da je to pravo mesto za mene. Ne razmišljam o sledećim koracima, ne znam ni šta ćemo uraditi u subotu, a to je ono što je  veoma važno. Biću srećan ako budemo igrali dobro i ako pobedimo. A šta će biti u budućnosti, ne znam i u ovom trenutku me zaista nije briga.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike