Šta je Klopu pokvarilo slavlje posle velike pobede nad Njukaslom! Mora da je mislio "neću smeti kući da se vratim"! (VIDEO)

02.01.2024

12:12

0

Autor: G. F.

Menadžer Liverpula izgubio venčani prsten, tražili ga i redari i kamermani

Šta je Klopu pokvarilo slavlje posle velike pobede nad Njukaslom! Mora da je mislio "neću smeti kući da se vratim"! (VIDEO)
Jirgen Klop - Copyright Profimedia

Fudbaleri Liverpula nalaze se na čelu Premijer lige posle 20 odigranih utakmica i nema dileme da su više nego dobro raspoloženi ušli u 2024. godinu.

Posebno nakon pobede nad Njukaslom u sjajnom meču, koji je zadovoljio sve ljubitelje fudbala, bez obzira na navijačku pripadnost.

I pored svega toga, menadžer Liverpula Jirgen Klop je, odmah nakon poslednjeg sudijskog zvižduka, prošao pravu malu dramu na terenu.

Istrčao je Nemac na travu u želji da proslavi trijumf, ali je samo koji sekund kasnije upao u blagu paniku. Da se malo i našalimo, mora da je pomislio "neću smeti kući da se vratim". Samo što je podigao ruke da podeli radost sa navijačima shvatio je da mu nema venčanog prstena. Odmah je počeo da se okreće oko sebe i da po travnatoj podlozi traži burmu, pa je čak zamolio i jednog od redara da mu se priključi u potrazi.

Stvar je spasio kamerman koji je verovatno video gde je Klopu ispao prsten, pa je pozvao menadžera Liverpula i pokazao mu tačno mesto.

 

 

Odmah nakon toga videli smo kako izgleda kad nekome lakne, a Klop je uz širok osmeh na licu podigao burmu i poljubio je pred kamerom.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike