Voždovac se pojačao u Crvenoj zvezdi! Stigao napadač koji je dao gol Mančester sitiju!

27.01.2024

06:49

0

Autor: P.K.

U novom klubu ga svrstavaju u grupu elitnih igrača

Voždovac se pojačao u Crvenoj zvezdi! Stigao napadač koji je dao gol Mančester sitiju!
Mateja Bubanj u dresu reprezentacije - Copyright MN Press

Voždovac nastavlja da bude aktivan u ovom prelaznom roku, a sada se pojačao u Crvenoj zvezdi! Ekipi se na pripremama na Kipru pridružio 19-godišnji napadač Mateja Bubanj, koji je potpisao ugovor na tri i po godine!

On je u prvoj sezoni bio u Crvenoj zvezdi. Na 15 utakmica u Omladinskoj ligi Srbije postigao je sedam golova uz četiri asistencije, dok je jedan pogodak upisao i u Ligi šampiona za mlade, na meču protiv Mančester sitija.

Odmah po potpisivanju ugovora, novi igrač kluba iz Zaplanjske spakovao je kofere i uputio se u Limasol gde će biti na raspolaganju ekipi i treneru Marku Saviću.

Na aerodromu ga je dočekao sportski direktor Bojan Leontijević, koji mu je poželeo dobrodošlicu.

- Dolazi nam igrač iz kategorije elitnih mladih igrača naše zemlje. Smatramo da će u našem klubu ostvariti svoj veliki potencijal koji je uveliko nagovestio. Konkurisaće za poziciju centralnog napadača na kojoj je trenutno žestoka konkurencija, tim više veći izazov za Mateju. Želimo mu dobrodošlicu i mnogo sreće - rekao je sportski direktor Voždovca.

Bubanj je po dolasku u hotel istakao zadovoljstvo što je deo najmlađeg tima u Superligi.

- Dosta igrača već poznajem iz mlađih kategorija, igrao sam sa njima ili protiv njih, a sa nekima sam se susretao i u reprezentaciji, tako da neće biti problema da se adaptiram. Drago mi je što sam deo ove odlične ekipe koja pruža šansu mladim igračima i afirmiše ih. Daću sve od sebe da se dokažem i izborim za minutažu - rekao je novi igrač Zmajeva.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike