Čukin prvenac na pripremama! Miladinoviću 13. minut nije baksuzan (FOTO)

22.01.2024

19:07

0

Autor: 24sedam

Belo-crne sada očekuje duel i sa lokalnim prvoligašem

Čukin prvenac na pripremama! Miladinoviću 13. minut nije baksuzan (FOTO)
Copyright FK Čukarički

Fudbaleri Čukaričkog pobedili su u prvoj pripremnoj utakmici na Kipru. Gol za belo-crne koje je nedavno preuzeo Gordan Petrić dao je Uroš Miladinović. Tako da je pogodak u 13. minutu bio dovoljan za trijumf protiv protiv lokalnog drugoligaša Enada. Na kraju meča u kojem se igralo dva puta po 40 minuta rezultat bio 1:0.

Petrić je u dva poluvremena dao šansu potpuno različitim postavama. U prvih 40 minuta igrali su: Kaličanin, Stevanović, Subotić, Vranješ, Nikčević, Kovač, Docić, Jo, U. Miladinović, Ivanović i Ndijae, a u drugom: Čarapić (Lainović), Rogan, Kovačević, Jovanović, Serafimović, Sisoko, Milojević, Adžić, I. Miladinović, Janković i Cvetković.

Golu Miladinovića prethodila je odlična asistencija Đorđa Ivanovića, a mogao je Čukarički da duplira prednost u 20. minutu, tada je mlađi od braće Miladinović asistirao Ivanoviću, ali je njegov udarac odbranio golman kiparskog tima.

Odlična je bila i akcija iz 38. minuta, kad je Docić "spojio sa golom" Ndijaea, ali je momak koji je nedavno dobio srpski pasoš sa deset metara šutirao pored gola Enada.

Najbolju priliku belo-crni su propustili u finišu susreta, kad je posle centaršuta sa desne strane povratnik Nemanja Milojević glavom zahvatio loptu, ali i pogodio prečku.

Naredni meč na pripremama na Kipru Čukarički će odigrati već u sredu, protiv kiparskog prvoligaša, ekipe AEZ Zakakiu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike