Voždovac doveo "desetku", Partizanovo dete! Cilj je jasan, plasman u Evropu!

10.01.2024

00:44

0

Autor: D. N.

Profesionalne ugovore potpisala su i dva omladinca

Voždovac doveo "desetku", Partizanovo dete! Cilj je jasan, plasman u Evropu!
Copyright Promo/FK Voždovac

Na početku priprema za nastavak sezone, Voždovac je predstavio pojačanje. Reč je o 22-godišnjem veznom fudbaleru, Lazaru Pavloviću koji je potpisao trogodišnji ugovor.

Pavlović je ponikao u Partizanu, okušao se i na međunarodnoj sceni braneći boje kiparskog AEL-a, a pre dolaska na "Krov" nosio je dres Radničkog iz Niša. Nastupao je i za mlađe selekcije reprezentacije Srbije.

Tako da je i igrao sa nekolicinom novih saigrača.

- Zahvalan sam fudbalskom klubu Voždovac što su mi dali piliku da budem deo ovo tima, počastvovan sam što sam ovde. Pratio sam Voždovac i poznajem lično šefa struke Marka Savića i očekivanja su iskreno visoka. Ciljevi koji su postavljeni, osvajanje Kupa i plasman u Evropu, odlična su motivacija.

Pričao sam sa trenerom i video da imamo iste ambicije i želje, te mi je odluka da dođem bila laka. Živim već 12 godina na Voždovcu i to je svakako bio dodatni motiv. Mislim da svojim profilom i sposobnostima mogu da pomognem i želim da se što pre adaptiram. Svi smo mladi igrači, svi imaju veliki potencijal i to su pokazali na terenu, ostaje nam samo da vredno radimo i verujemo u sebe i ekipu - zaključio je novi igrač kluba iz Zaplanjske.

Ovih dana je Voždovac potpisao profesionalne ugovore sa Nikolom Skrobonjom i Vukašinom Pavlovićem.

Promo/FK Voždovac
 

Tandem momaka rođenih 2005. godine standardan je u omladinskoj selekciji kluba sa Dušanovca, a da se na njih ozbiljno računa u budućnosti pokazuje i potpisivanje četvorogodišnje saradnje.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike