Inter prodaje BUKVALNO sve, Murinjo i Roma su kolateralna šteta: Lautaro OUT, Džeko IN

08.08.2021

12:22 >> 12:27

0

Autor: Adam Štulić

Nimalo prijatna situacija za Simonea Inzagija

Inter prodaje BUKVALNO sve, Murinjo i Roma su kolateralna šteta: Lautaro OUT, Džeko IN
Copyright Tanjug/AP Photo/Antonio Calanni

Kada je Antonio Konte rešio da digne sidro i napusti Inter nije bilo malo onih koji su posumnjali da nešto debelo nije u redu na „Đuzepe Meaci“. Tek što je skinuo sa trona višegodišnjeg vladara Kalča Juventus, iskusni strateg je napustio Inter i nagovestio „rasulo“ šampionskog tima koje je trenutno u toku.

Već smo pisali da Inter mora da proda SVE, kako bi izbegao bankrot, nogu su prvi povukli Ašraf Hakimi i Romelu Lukaku, a odmah za njima će Milano napustiti i Lautaro Martinez.

Argentinski napadač ide na Ostrvo, u London, ali ne u Arsenal, koji ga je dugo ciljao, već u Totenhem, čiji su čelnici ekspresno dogovorili Lautarov dolazak i tako, između redova, najavili skori rastanak s kapitenom Harijem Kejnom, koji će izvesno put Mančestera kod Pepa Gvardiole.

Kako pišu ostrvski mediji, „pevci“ će Interu za Martineza platiti 70 miliona evra, a ukoliko se ostvare svi preduslovi za isplatu bonusa, suma za transfer će narasti za još 20 miliona.

Pročitajte još

A u celoj priči s Interom, kolateralna šteta isapli su Roma, i pre svih njen trener Žoze Murinjo. Portugalcu nije nimalo prijatno, ali nikako ne može da spreči odlazak iskusnog bosanskohercegovačkog reprezentativca Edina Džeka, koji će, posle džentlmenskog dogovora s rukovodstvom „vučice“ zadužiti opremu Intera u transferu teškom dva miliona evra, s dvogodišnjim ugovorom vrednim 5.5 miliona evra po sezoni plus bonuse.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike