Čukarički hoće pobedom da zatvori polusezonu, Jovanović realan: Mladost je jedno od najprijatnijih iznenađenja!

22.12.2023

06:46

0

Autor: G. F.

Meč odloženog 9. kola Superlige igraju timovi koje deli samo bod na tabeli

Čukarički hoće pobedom da zatvori polusezonu, Jovanović realan: Mladost je jedno od najprijatnijih iznenađenja!
Vukašin Jovanović - Copyright MN Press

Još tri utakmice odloženog 9. kola ostale su da bi se kompletirao jesenji deo Superlige.

Prva u današnjem programu je duel 6. i 8. ekipe na tabeli - Čukaričkog i Mladosti iz Lučana, timova koje samo bod deli u dosadašnjem delu prvenstva.

Pred važnu utakmicu (14.00) na Banovom brdu svoja očekivanja izneo je jedan od najiskusnijih igrača domaćeg tima Vukašin Jovanović.

- Mladost je jedno od najprijatnijih iznenađenja u Super ligi ove sezone. Opet, kad pogledate sastav Mladosti, to i nije toliko iznenađenje. Verovatno su i najiskusnija ekipa u šampionatu, sa prekaljenim pojedincima, uvek spremnim da jednim potezom preokrenu meč i kad timu ne ide najbolje. U gornjoj su polovini tabele, sasvim zasluženo. Doduše, i oni su vezali dva poraza, ali to zaista ne mora ništa da znači - rekao je Jovanović za zvanični sajt kluba, pa poručio da Čukarički mora da osvoji sva tri boda u ovom susretu:

- Nemamo mnogo izbora protiv Mladosti, moramo da idemo na pobedu, da probamo da sa tri boda zaokružimo ovu polusezonu, koja nije bila baš najbolja po nas. A potom da se spremimo tokom pauze i da pravi Čukarički gledamo na proleće. Siguran sam da ova ekipa ima ogroman potencijal i da će biti daleko bolja u drugom delu šampionata. Mnogo će nam značiti i igrači koji se vraćaju iz povreda. Napredovali smo kroz evropske mečeve, videlo se to iz utakmice u utakmicu, bili smo sve bolji i bolji. Ali, za sada razmišljamo samo o meču protiv Mladosti, koji će biti izuzetno težak!

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike