Potpuno šokantne tvrdnje iz Izraela: Zvezda se ništa nije dogovorila sa Baharom, tek predstoji bitka za novac

21.12.2023

17:08

1

Autor: P.K.

"Treneru i igračima se duguju dve plate, teraju ga preko medija"

Potpuno šokantne tvrdnje iz Izraela: Zvezda se ništa nije dogovorila sa Baharom, tek predstoji bitka za novac
Bahar i Terzić, arhiva - Copyright MN Press

Potpuno šokantne tvrdnje stižu iz Izraela! Crvena zvezda se rastala sa trenerom Barakom Baharom, a generalni direktor kluba Zvezdan Terzić rekao je da je ugovor raskinut sporazumno, kao i da će šampion Srbije plaćati trenera dok ne pronađe novi posao.

Portal "One", međutim, tvrdi da nije postignut nikakav sporazum, da nije primljen nikakav dokument o raskidu i da tek predstoji borba oko novca.

Ovaj portal je proletos prvi objavio fotografije Terzića i Bahara u Haifi, tako da ima neku zaleđinu kada su u pitanju tvrdnje o Baharu,

- One saznaje da Bahar i njegov tim do sada nisu postigli nikakve dogovore sa upravom Crvene zvezde i, štaviše, nisu dobili ni zvanično obaveštenje ili zvanični dokument koji ih obaveštava da su otpušteni. Razlog za to je što bi Zvezda u tom slučaju bila u obavezi da plati treneru i njegovom stručnom štabu sve plate za naredne dve i po godine. Praktično, nema ništa pravno iza tvrdnji vlasnika (sic) medijima da je otpustio trenera – piše ova publikacija.

Sad, ako je list prvi objavio da Zvezda hoće Bahara i tako sebi "kupio" kredit, činjenica da Terzića naziva "vlasnikom" i pre toga "predsednikom" budi sumnju.

One dalje piše:

- Značenje je jasno – biće velike borbe oko novca. Problem za Bahara i tim je… to što će čekati mesecima da prime kompenzaciju. A ispostavilo se i da Zvezda ne plaća. Do sada Baharu duguju dve plate, a na putu su i tri. Igrači isto nisu dobili pare u poslednje vreme. Metod deluje jasno: Otpušten u medijima i time se stvara pritisak na stručni štab da prihvate otkaz.

One piše i da se neće svi odmah vratiti u Izrael. Na primer, trener golmana Gaj Vajsinger je doveo celu porodicu u Beograd i deca ovde idu u školu i ne mogu tek tako da odu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike