Milojević je jedini kandidat! Terzić priznao pod kojim uslovima bi Barak ostao na klupi!

21.12.2023

13:22

0

Autor: A. S.

Sve ide u smeru da će se popualrni Miloje vratiti

Milojević je jedini kandidat! Terzić priznao pod kojim uslovima bi Barak ostao na klupi!
Copyright MN Press

Poraz u večitom derbiju od Partizana i drugo mesto na zimskoj pauzi u Superligi, koštalo je posla trenera Crvene zvezde, Baraka Bahara. Zvezdan Terzić je danas sazvao vanrednu konferenciju, na kojoj je reči o svim aktuelnostima, a  jedna od glavnih tema svakako je i naslednik Izraelca.

U javnosti se pominje ime Vladana Milojevića, a Terzić je priznao da je bivši strateg crveno-belih za sada jedini kandidat.

- Jeste Vladan Milojević jedini kandidat, danas očekujemo sastanak sa njegovim agentom i sve ide u tom pravcu da će Milojević biti novi trener Zvezde. Da je Bahar pobedio ostao bi trener. Skupština kao najviši organ donosi odluku - rekao je Terzić, pa dodao:

- Zvezda je jedina koja je u ovom delu Evrope igrala Ligu šampiona, od Minhena do Milana i Istanbula samo je Zvezda igrala u Ligi šampiona. Po igrama koje smo pružili ovo je bila najmoćnija Zvezda u Evropi, iako nisam zadovoljan rezultatima. Obe utakmice sa Sitijem, sa Lajpcigom i Jang Bojsom.

Terzić je naveo i koje ciljeve će staviti pred Milojevićem.

- Miloje je sigurno bolji trener nego kada je došao u Zvezdu, od njega očekujemo mnogo. Stariji je i iskusniji, pravio je rezultat sa mnogo manje kvaliteta na terenu. Znaju se ciljevi Zvezde i Vladan Milojević mora da bude šampion Srbije, moramo da budemo u Evropi konkurenti, pred Milojevićem je zadatak koji smo postavili pred Barakom, jer smo u Ligi šampiona imali po pet bonus igrača na terenu, to je stvar koju je dobro radio. Imamo mnogo interesovanja i mnogo razgovora i od tih igrača imamo velike ponude, Mijatović i Nedeljković nisu na prodaju i to smo rekli svim zainteresovanim. klubovima.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike