Top 5 TV prenosa ovog vikenda: Subota rezervisana za inostrani fudbal, a nedelja za Partizan i Zvezdu u košarci

22.12.2023

09:52

0

Autor: 24sedam

Srpski superligaši završili za ovu kalendarsku godinu

Top 5 TV prenosa ovog vikenda: Subota rezervisana za inostrani fudbal, a nedelja za Partizan i Zvezdu u košarci
Copyright MN Press

Superliga se neće igrati ovog vikenda pošto su srpski fudbaleri počeli sa zimskim odmorima, ali će biti prenosa mečeva AdmiralBet ABA lige, kao i Premijer lige i Serije A.

Subota će biti rezervisana za fudbal, i to iniostrani. Program će početi u 13.30, kada će Vest Hem dočekati Mančester junajted. Razlika između "čekićara" i "đavola" je samo jedno mesto i jedan bod. Ekipa Erika ten Haga je sedma sa 28 bodova, dok je tim Dejvida Mojesa osmi sa 27. Londonski tim će morati da popravi utisak pošto ih je u Liga kupu Liverpul deklasirao sa čak 5:1.

Samo pet sati kasnije, takođe na Premiumu 1 TV Arena sport veliki derbi. Na "Enfildu" drugoplasiranom timu Premijer lige, Liverpulu gostovaće lider Arsenal koji takođe ima bod prednosti. I kao što je rečeno, tim Jirgena Klopa ovaj duel dočekuje na "krilima" ubedljive pobede nad Vest Hemom.

Subotnji program će zatvoriti meč italijanskog šampionata. Roma će ugostiti branioca titule, ekipu Napolija. Ekipa sa stadiona "Dijego Armando Maradona" je u nešto boljoj poziciji od "čete" Žozea Murinja pošto ima dva boda više, a i na petom je mestu. "Vučica" je osma.

I za nedelju su zakazana dva duela AdmiralBet ABA lige. Posle jučerašnjih obaveza u Evroligi, i Partizan i Crvena zvezda imaće protiv sebe timove iz Hrvatske. Prvo će, u 17 časova početi okršaj Zadra i crno-belih, dok će od 19 sati crveno-beli odmeriti snage sa Splitom.

Oba duela ćete moći da pratite na Premiumu 1, a uz prenose sa fudbalskih terena možete da uživate i u NBA utakmicama. Naravno, zbog vremenske razlike, one su "rezervisane" za "noćne ptice".

 

Top 5 TV prenosa ovog vikenda:

Subota (13.30) Vest Hem - Mančester junajted (TV Arena sport - Premium 1)

Subota (18.30) Liverpul - Arsenal (TV Arena sport - Premium 1)

Subota (20.45) Roma - Napoli (TV Arena sport - Premium 1)

Nedelja (17.00) Zadar - Partizan (TV Arena sport - Premium 1)

Nedelja (19.00) Crvena zvezda - Split (TV Arena sport - Premium 1)

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike