Nejpir se oglasio prvi put od odlaska iz Zvezde! Da li je ovo poruka između redova za crveno-bele?

21.12.2023

19:55

0

Autor: A. Š.

Iskusni američki plejmejker u četvrtak je ozvaničio povratak u milansku Olimpiju

Nejpir se oglasio prvi put od odlaska iz Zvezde! Da li je ovo poruka između redova za crveno-bele?
Copyright olimpiamilano.com

Ekspresno je Šabaz Nejpir završio povratak u milansku Olimpiju. Samo dva dana pošto je, po rečima trenera Crvene zvezde Janisa Sferopulosa, odbio da igra protiv madridskog Reala jer je završavao transfer, američki plejmejker je promovisan u redovima italijanskog šampiona.

Podsetimo, Nejpir je tokom prošle sezone stigao u ekipu Etorea Mesine i bio je jedan od najzaslužnijih za osvajanje šampionske titule milanskog tima, a letos je od Zvezde dobio ponudu koju nije mogao da odbije.

Ispostavilo se posle nekoliko meseci saradnje da nijedna strana nije dobila ni delić onoga što je očekivala, a pošto je ozvaničen njegov povratak u Olimpiju, Nejpir se prvi put zvanično i oglasio.

- Oduševljen sam i srećan što se vratio u Milano. Srećan sam što sam se vratio na mesto gde sam bio uspešan i što mogu da nastavim zajednički put, tamo gde smo stali u junu. Srećan sam što mogu ponovo da igram za navijače Olimpije, jedva čekam da izađem na teren i pomognem timu na bilo koji način - rekao je Nejpir.

Zadovoljstvo ostvarenim poslom nije krio ni generalni direktor kluba Hristos Stavropulos.

- Nejpirov povratak je odlična vest: sada možemo zajedno da nastavimo putem koji je bio prekinut. Znamo šta će doneti timu - brzinu, liderstvo, entuzijazam i svest o tome da očekujemo od njega da pomogne čitavom timu - rekao je direktor italijanskog šampiona.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike