Zvezda otpustila Bahara! Izraelci pišu koliko će njihov zemljak zaraditi!

20.12.2023

23:00

0

Autor: D. N.

Takođe se spekuliše o sudbini golmana Omrija Glazera

Zvezda otpustila Bahara! Izraelci pišu koliko će njihov zemljak zaraditi!
Copyright MN Press

Vest o smeni Baraka Bahara sa mesta šefa stručnog štaba Crvene zvezde veoma brzo je stigla do njegove domovine. Na stranicama izraelskog portala Sport5 objavljena je vest da je smenjen posle poraza od Partizana, kao i da će ga naslediti Vladan Milojević.

Ali isto tako, objavljen je i tekst o finansijama.

Podsetimo, 44-godišnji Bahar je potpisao ugovor na tri godine, a odradio je samo pola sezone.

- Sada se postavlja samo jedno pitanje, kompenzacije na osnovu dogovora u slučaju prekida saradnje. To će mu u džep ubaciti značajnu sumu novca.  

Podsećamo da mu je plata po sezoni na klupi prvaka Srbije 1,2 miliona evra, velika za izraelske uslove. Kako saznajemo, dogovor između Bahara i Crvene zvezde je takav da mu se u slučaju otkaza isplati puna zarada.

Očekuje se da sa njim odu i saradnici Gaj Sarfati i Gaj Vizinger. Oni su zajedno zaradili 300 hiljada evra i očekuje se da i oni dobiju nadoknadu kao i Bahar. Naravno, ako se ne odluče da ostanu u klubu - navodi se u tekstu, a onda se i dodaje da je Bahar već dosta koštao klub.

Printscreen/sport5.il
 

- Osim pola miliona evra plaćenih za obeštećenje Makabiju iz Haife, uz njegovu i plate saradnika morali su da mu isplate i bonus od 100 hiljada evra za remi u Ligi šampiona protiv Jang bojsa - zaključak je teksta, a sada ostaje da se vidi kako će se klub dogovoriti o isplati.

Inače, piše se i o golmanu Omriju Glazeru, odnosno postavlja se pitanje i da li će kao i pomoćnici beogradski klub napustiti i čuvar mreže. Mada, to je teško očekivati.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike