Zvezda smenila trenera! Bahar je prošlost, poznat i naslednik!

20.12.2023

20:45

0

Autor: 24sedam

Crveno-beli izgubili od Partizana i izgubili jesenju trku u Superligi

Zvezda smenila trenera! Bahar je prošlost, poznat i naslednik!
Copyright MN Press

Posle poraza od Partizana u 171. "večitom derbiju", uprava Crvene zvezde je odlučila da smeni Baraka Bahara.

Kako se nezvaničo saznaje nađena je i alternativa. Umesto njega će na klupu sesti Vladan Milojević koji je nedavno ostao bez posla. Inače, sa crveno-belima je učestvovao u dve sezone u Ligi šampiona, uz trofeje u Srbiji.

Inače, ova vest je stigla posle prvih izjava Bahara. Tako je Izraelac, odmah po završetku meča prvo stao pred kamere TV Arena sport.

- Lako smo primili golove, uradili smo mog glupih stvari, a nismo iskoristili svoje šanse. Ali, ovo je fudbal. Izvinjenje navijačima, ali ovo je fudbal - kazao je Bahar, a onda je usledilo pitanje da li će biti tu kada počne drugi deo sezone.

- Tek je završena utakmica. Nakon toga ćemo napraviti analizu i odlučiti o budućnosti - kazao je Bahar koji je došao letos, ali velika očekivanja nije ispunio.

Zatim je u usledila i konferencija za novinare. Ni tada se nije spominjao prekid saradnje.

- Tek se završila polusezona, ne mogu o svom statusu, pričaću sa upravom sutra o onom što predstoji. Ovde sam da radim predano, da dajem sve od sebe, da učinim najbolje što mogu za ovu ekipu.

Pred nama je pauza, videćemo u budućnosti šta će se dogoditi - kazao je Bahar, a zatim mu je postavljeno i pitanje o "jednom od najskupljih timova Crvene zvezde u ovom veku" koji nije uspeo ni u Ligi šampiona, ni u domaćem prvenstvu.

- Neću da pričam o parama i tome da li je ovo najskuplji projekat. Želeli smo da dobijemo utakmicu, vodili smo na tabeli... Sve je to deo fudbala - kazao je Bahar, a onda su se (kao što je rečeno) pojavile i vesti o smeni na klupi.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike