Zvezdi u goste dolazi prvak Evrope! Stigla još 2 važna obaveštenja za navijače!

12.12.2023

12:22

0

Autor: D. N.

Utakmica poslednjeg kola Lige šampiona zakazana za sutra

Zvezdi u goste dolazi prvak Evrope! Stigla još 2 važna obaveštenja za navijače!
Copyright MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde dočekaće sutra ekipu Mančester sitija u poslednjem kolu grupne faze Lige šampiona. Početak meča koji je sada samo stvar prestiža, na stadionu "Rajko Mitić" zakazan je za 18.45, a crveno-beli su se oglasili još jednom, vezano za ulaznice.

- Svi zainteresovani mogu obezbediti ulaznice za južnu tribinu Marakane na blagajnama stadiona, ali i onlajn putem. Šalteri stadiona "Rajko Mitić" će raditi u utorak (danas), od 10 do 17 sati, dok će prodaja ulaznica na dan utakmice između Crvene zvezde i Mančester sitija zavisiti od raspoloživosti karata.

Takođe, svi navijači karte mogu obezbediti ONLAJN putem. Cena ulaznice za južnu stranu Marakane iznosi 3.500 dinara - stoji na sajtu crveno-belih.

Povodom meča sa prvakom Evrope i Engleske oglasili su se i navijači Zvezde. Kako je naglašeno, važno je da se dođe na vreme, da bi koreografija uspela.

- Očekuje nas još jedan spektakl na Marakani, zato zvezdaši ponesite šal i budite deo neverovatnog ambijenta.

Svaki čovek koji dođe na stadion u sredu neka ponese šal, da napravimo sliku za pamćenje! Podjednako je bitno da svi koji dolaze na utakmicu, uđu ranije, kako bi prilikom izlaska igrača podigli spremljenu koreografiju na svim tribinama. Utakmica počinje u 18.45.

Apelujemo da svi zvezdaši uđu na vreme, kako bi još jednom pokazali novo ostvarelje Delija i pokazali koliko volimo svoj klub - navedeno je u apelu Delija.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike