Zvezda pušta novi kontingent ulaznica za Mančester siti: Sever zove Delije na poslednji meč Lige šampiona

11.12.2023

12:58

0

Autor: D. P.

Igrači očekuju pomoć i podršku sa tribina

Zvezda pušta novi kontingent ulaznica za Mančester siti: Sever zove Delije na poslednji meč Lige šampiona
Navijači Zvezde - Copyright MN Press

Crvena zvezda objavljuje informaciju za navijače da je u prodaju pušten kontingent karata za severnu tribinu protiv Mančester sitija, a meč je zakazan za sredu od 18.45 časova (Arena Sport TV Premium 1).

- Crvena zvezda obaveštava sve navijače da je na blagajnama stadiona “Rajko Mitić”, dostupan rezervisan kontingent ulaznica za severnu tribinu i duel protiv Mančester Sitija u Ligi šampiona. Naš klub je usled velikog interesovanja svih zvezdaša za utakmicu šestog kola grupne faze najkvalitetnijeg evropskog takmičenja, koju će izabranici Baraka Bahara odigrati protiv engleskog predstavnika na Marakani, pustio u prodaju još jedan kontingent ulaznica  - piše u objavi crveno-belih.

Tanjug/Jadranka Ilić
 

- Karte će svim navijačima biti dostupne u ponedeljak i utorak, odnosno 11. i 12. decembra od 10.00 do 17.00 časova na šalterima stadiona “Rajko Mitić”, dok će prodaja na dan susreta zavisiti od raspoloživosti ulaznica, o čemu će svi zainteresovani biti naknadno obavešteni. Rezervisan kontingent karata je isključivo namenjen za severnu tribinu, a cena jedne ulaznice je 3500 dinara - poručili su crveno-beli.

Utakmica nema takmičarskog značaja, budući da su Englezi obezbedili prvo mesto, a Zvezda ostaje poslednja na tabeli grupe G.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike