Srbin na klupi Crne Gore! Komšije pišu: Nekadašnji trener Partizana ima dogovor sa Savićevićem!

10.12.2023

20:50

0

Autor: A. Š.

Predsednik crnogorskog Saveza već dugo želi da na klupi nacionalnog tima vidi bivšeg reprezentativnog vezistu

Srbin na klupi Crne Gore! Komšije pišu: Nekadašnji trener Partizana ima dogovor sa Savićevićem!
Slaviša Jokanović i Ivan Tomić - Copyright MN Press

Crna Gora je nedavno bila nadomak plasmana na EURO. Ipak, poraz od Mađarske u poslednjem kolu kvalifikacija, te remi Srbije sa Bugarskom u Leskovcu, ostavio je „sokolove“ iza „orlova“.

Zbog toga su čelnici FS Crne Gore odlučili da ne produže saradnju sa Miodragom Radulovićem, na čijem mestu je viđen nekadašnji fudbaler, kasnije i trener Partizana Slaviša Jokanović!

Tako barem tvrdi podgorički „Dan“, prema čijim saznanjima je srpski strateg već dao potvrdan odgovor predsedniku tamnošnjeg Saveza Dejanu Savićeviću, te da bi dogovor formalno trebalo da bude ozvaničen početkom naredne godine.

„Dan“ podseća kako je Jokanović bio velika želja nekadašnjeg legendarnog fudbalera Crvene zvezde i Milana i ranije, ali se tada kockice nisu poklopile pa do saradnje nije došlo.

Jokanović je trenersku karijeru počeo u Partizanu, posle kojeg je trenirao Votford, Makabi iz Tel Aviva, Fulam, Šefild i moskovski Dinamo, uz rad na fudbalski „egzotičnim“ mestima kao što su tajlandski Muatong junajted i katarska Al Garafa.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Dan

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike