Bivši treneri Partizana i Zvezde, jedan od najboljih u istoriji... Crnogorci biraju novog selektora!

10.12.2023

13:53

0

Autor: G. F.

Nekoliko velikih imena u igri da nasledi Miodraga Radulovića na klupi

Bivši treneri Partizana i Zvezde, jedan od najboljih u istoriji... Crnogorci biraju novog selektora!
Dejan Savićević - Copyright MN Press

Fudbaleri Crne Gore nisu uspeli da se plasiraju na Evropsko prvenstvo pošto su u kvalifikacijama ostali iza Mađarske i Srbije.

Zbog toga su ostali bez selektora pošto je Miodrag Radulović odlučio da ne produži ugovor sa tamošnjim Savezom.

I odmah su se dali u potragu za novim selektorom. A, kako prenose crnogorski mediji, u igri je pet velikih fudbalskih imena.

Predsednik FSCG Dejan Savićević i dalje ima davnašnju želju u vidu nekadašnjeg igrača i trenera Partizana Slaviše Jokanovića, ali bi njegova očekivano visoka primanja mogla da budu veliki problem.

Tu je i drugi bivši crno-beli Gordan Petrić, ali i bivši trener Crvene zvezde Miodrag Božović. Još jedno veliko ime je Željko Petrović, nekadašnji reprezentativac, čovek koji je u Holandiji ostavio dubok trag.

Na kraju i jedan od najboljih fudbalera u istoriji Crne Gore, koji je bio pomoćnik Raduloviću u prethodnom ciklusu, Mirko Vučinić.

Ko god da bude postavljen postaće sedmi selektor u istoriji Crne Gore od osamostaljenja. Prethodno su ih vodili Zoran Filipović, Zlatko Kranjčar, Branko Brnović, Ljubiša Tumbaković, Faruk Hadžibegić i donedavno Miodrag Radulović.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike