Ekskluzivno na 24sedam! Siti - Totenhem, golovi i hajlajtsi iz Mančestera! "Pevci" ove sezone igraju samo "lude" utakmice! (VIDEO)

03.12.2023

19:48

0

Autor: D. N.

Poveli su "pevci", a onda i jurili rezultat, na kraju je heroj bio Kuluševski

Ekskluzivno na 24sedam! Siti - Totenhem, golovi i hajlajtsi iz Mančestera! "Pevci" ove sezone igraju samo "lude" utakmice! (VIDEO)
Copyright Tanjug/AP Photo/Dave Thompson

Posle duela Liverpula i Fulama u Premijer ligi viđen je još jedan odličan meč. Mančester siti je ugostio Totenhem i rezultat je bio 3:3.

Na "Etihadu" je prštalo, a meč je počeo loše po domaćina koji na duel Crvenoj zvezdi stiže 14. decembra. Vodeći gol za "pevce" dao je Son već u 3. minutu, da bi samo šest minuta kasnije dao i autogol. Rezultat je preokrenuo Fil Foden u 31. minutu, pa je 2:1 bio rezultat posle prvih 45 minuta.

U 69. minutu, Đovani Lo Selso je izjednačio, da bi novu prednost prvaku Engleske i Evrope doneo rezervista Džek Griliš u 81. minutu. Konačan rezultat, u 90. minutu postavio je Dejan Kuluševski.

Pogledajte i najzanimljivije detalje iz Mančestera.

Tako je Siti nastavio sa remijima u Premijer ligi, pošto je ovo treći vezani, dok je Totenhem prekinuo crnu seriju. Posle tri poraza, nisu upisali novi.

Isto tako, "pevci" su nastavili sa "ludim" utakmicama, a jedna takva bila je i sa Čelsijem nedavno.

Standings provided by Sofascore

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike