Partizan uspešniji na penal "ruletu"! Duljaj posebno pohvalio jednog igrača, Neđić priznao da nije bilo lako!

07.12.2023

18:23

0

Autor: D. N.

U Humskoj, dilema ko ide dalje razrešena tek posle izvođenja penala

Partizan uspešniji na penal "ruletu"! Duljaj posebno pohvalio jednog igrača, Neđić priznao da nije bilo lako!
Copyright MN Press

Završena je utakmica osmine finala Kupa Srbije, između Partizana i Grafičara. Posle 90 minuta bilo je 1:1, a onda su izvođeni i penali. Uspešniji su na kraju bili crno-beli, a gol odluke dao je Mateus Saldanja

Posle napetog meča u Humskoj, pred kamere TV Arena sport su stali šefovi stručnih štabova, Igor Duljaj i Marko Neđić.

Prvi je izjavu dao Duljaj čiji je tim među osam najboljih u Kupu Srbije.

MN Press
 

- Iskreno, očekivao sam ovakvu utakmicu. Imao sam ih mnogo kao igrač. Znao sam da će protivnik biti motivisan. Oni su danas igrali maksimalno odgovorno. Izuzetno mlada ekipa koja je imala ogromnu želju da se pokaže. Mnogim fudbalerima iz protivničke ekipe predviđam lepu budućnost.

Sa druge strane, moram i da pohvalim našu ekipu. Mnogo je teško, igrati svaku utakmicu na pobedu. Posebno, ako je ona unapred dobijena. Cilj je ostvaren. Ono što je za pohvalu da je publika mogla da vidi mladog (Dušana) Jovanovića koji je dao gol. Idemo dalje, ova utakmica je već zaboravljena.

Kao i uvek, da se zahvalim navijačima koji su došli po ovako hladnom vremenu - kazao je Duljaj, a onda je reč dobio Neđić.

- Naravno da smo zadovoljni, nije lako igrati protiv Partizana, posebno na JNA. Momci su stvarno ispoštovali sve što smo se dogovorili. U prvom poluvremenu smo propustili dosta šansi. Bili smo zato i nagrađeni kasnije. A onda nas je crveni karton poremetio jer smo pola sata bili sa igračem manje.

MN Press
 

Čestitam Partizanu na prolasku, ali pre svega čestitke mojim momcima na igri. I publika je mogla da uživa - zaključio je šef struke "grafosa".

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike