Igrač Liverpula spustio šorc, sevnula "zadnjica", a onda asistirao za gol! Urnebesna scena u Premijer ligi (VIDEO)

06.12.2023

22:38

0

Autor: P.K.

Navijači se šale i pokušavaju da shvate zašto je to uradio

Igrač Liverpula spustio šorc, sevnula "zadnjica", a onda asistirao za gol! Urnebesna scena u Premijer ligi (VIDEO)
Aleksander-Arnold pri izvođenju kornera - Copyright Printscreen/TV Arena sport

Liverpul nije dozvolio nikakvo iznenađenje, pobedio je u gostima najslabiji tim lige Šefild 2:0 i nastavio trku za titulom u Premijer ligi.

Ipak, osim fudbala, na ovom meču su viđene neke sitnice zbog kojih se navijači smeju i zabavljaju na društvenim mrežama.

Tako je pre prvog gola, koji je postignut iz kornera, Trent Aleksander-Arnold uradio nešto što je zapalilo društvene mreže. On je pre izvođenja kornera spustio svoj šorc jako nisko, a onda podigao dres, tako da se lepo video vrh njegove zadnjice.

Pogledajte tu scenu:

Zanimljivo, on je to uradio pored korner zastavice, koja je bila u duginim bojama, koje su opet zaštitni znak LGBT populacije. Zanimljiva slučajnost, ali taj trenutak je ostao ubeležen.

 

 

Navijači su se ludo provodili. Neki su se šalili da je ispisao istoriju lige, jer je postigao prvi "du*e gol" u istoriji. Ovaj komentar najbolje sažima raspoloženje navijača:

- Trent Aleksander-Arnold je upravo postao prvi igrač u istoriji Premijer lige koji je asistirao sa golim du*etom, što još više dokazuje da je on najbolji desni bek na svetu:

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike