Urušava se sve što je Ferguson godinama gradio: Junajted zaratio sa najjačim medijima! Zabranio najvećima ulazak na konferenciju!

05.12.2023

14:23

0

Autor: D. P.

Haos na Old Trafordu

Urušava se sve što je Ferguson godinama gradio: Junajted zaratio sa najjačim medijima! Zabranio najvećima ulazak na konferenciju!
Erik Ten Hag - Copyright Tanjug/AP Photo/Peter Dejong

Mančester junajted je sad pao najniže.

Klub sa Old Traforda zabranio je pojedinim novinarima da prisustvuju konferenciji za novinare Erika ten Haga sa obrazloženjem da prilikom pisanja tekstova nisu kontaktirali klub pre objavljivanja informacija.

Skaj Sports procenjuje da je holandski stručnjak izgubio naklonost barem pola ekipe i da se nezadovoljni sve više javljaju. Igrači nisu zadovoljno njegovim metodama rada i posebno ponašanjem u situaciji oko Džejdona Sanča, koji je je isključen iz tima.

- Neki igrači su nezadovoljni stilom igre. Takođe, osećaju da previše treniraju i da previše trče tokom treninga. Rečeno nam je da igrači ne znaju zašto trče - saznali su iz Skaj Sportsa.

Holanđanin je na funkciji godinu i po dana, ali za ovo vreme nije pronašao pravu formulu kojom bi konačno ovladao situacijom.

Profimedia
Erik ten Hag i Onana

Uprkos svim transferima kao što su dovođenja Martineza, Kazemira, Antonija, Malasije, Eriksena, Hojlunda, Onane ili Maunta, "crveni đavoli" su na 7. mestu u Premijer ligi.

Poraženi su u svakom meču koji od medija obeležen kao "derbi"(od Totenhema, Arsenala, Bajerna, Mančester Sitija, Njukasla).

Očigledno da pored neuspeha, ljude u Junajtedu boli i istinu kakvom je vide određeni mediji. Zato je zabranjeno prisustvo novinarima iz Skaj Sportsa, Mančester Ivning Njuza, Mirora i ESPN-a.

Ovi mediji nisu obavešteni da li im je trajno zabranjeno prisustvo konferencijama ili se to odnosilo samo za današnje obraćanje Holanđanina. 

Iz kluba su poručili da su ove mere preduzete "ne zbog objavljenih vesti koje nam se ne dopadaju, već zato što je to urađeno bez prethodnog kontakta kako biste nam dali priliku da ih komentarišemo ili osporimo”.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike