Ekskluzivno na 24sedam: Totenhem - Čelsi! Ludnica od londonskog derbija i prvi poraz domaćih u sezoni! (VIDEO)

06.11.2023

23:46

0

Autor: G. F.

Ovo ima samo u engleskom fudbalu

Ekskluzivno na 24sedam: Totenhem - Čelsi! Ludnica od londonskog derbija i prvi poraz domaćih u sezoni! (VIDEO)
Jedan od presudnih momenata na utakmici - Copyright Printscreen/TV Arena sport

Spektakularan meč odigrali su fudbaleri Totenhema i Čelsija u 11. kolu Premijer lige!

Spektakularan!

Sve je prštalo u londonsokom derbiju od prvog minuta susreta, a ne pamti se da je VAR soba imala toliko posla za jedno poluvreme kao u ovom slučaju. Za prvih 45 minuta videli smo 4 poništena i 2 priznata gola, te po 1 penal i crveni karton! Do kraja je bilo još mnogo toga!

 

 

Počelo je tako dobro za domaćina da bolje nije moglo. Šut Kuluševskog kači u leđa defanzivca Čelsija i lopta završava u mreži već u 6. minutu.

Sedam minuta kasnije novi gol za Totenhem. Strelac je Son, ali je VAR soba videla ofsajd poziciju. Još sedam minuta kasnije kontra Čelsija i gol Sterlinga. I opet VAR soba javlja da je napadač igrao rukom pre postizanja gola.

Igrao se 33. minut kada je Čelsi izjednačio, tačnije kada je pomislio da je tako. Kaisedo je postigao sjajan gol, ali je on poništen zbog ofsajda, s tim što je sada iz VAR sobe stigla informacija da je prethodno Romero napravio faul za penal. Za to je dobio crveni karton, a Palmer je bio precizan sa bele tačke. Definitivno je bilo 1:1.

Još pet minuta kasnije zbog ofsajda je poništen gol Džeksona, s tim što je u ovoj situaciji sve bilo vidljivo golim okom. Samo što je nastavljena utakmica, već u 55. minutu, Udogi je oštro startovao na Sterlinga i dobio drugi žuti karton, pa je Totenhem nastavio meč sa dva igrača manje!

Printscreen/TV Arena sport
Drugi crveni karton za fudbalere Totenhema

A onda je došao i 75. minut, sevnula je kontra Čelsija, istrčao je Sterling po strani, zavrnuo loptu ka Džeksonu, a ovaj je rutinski smestio iz leđa fantastičnog Vikarija. I tu je situaciju VAR proveravao, ali je sve bilo regularno i Čelsi je poveo sa 2:1.

Novi gol, novi poništen gol videli smo u 78. minutu. Pogodio je Erik Dajer, ali iz ofsajda. To je bila odluka na terenu, a onda je ponovo bilo posla za VAR sobu. Posle puna dva minuta presuđeno je da nema gola.

Printscreen/TV Arena sport
Poništen gol Dajera zbog ofsajda

Pokušavali su domaći svim silama da do kraja bar izjednače, ali sa dva igrača manje na terenu nisu uspeli da izbegnu prvi poraz u sezoni. Son je promašio u 94. minutu, odnosno odbranio mu je golman Sanćez, a onda je u kontri viđena gotovo repriza drugog gola. Sada je po strani pobegao Galager, zavrnuo ka Džeksonu, a ovaj ponovo pogodio. Isti igrač je postigao het-trik u 98. minutu posle nove kontre Čelsija.

Ovo je bio samo deo onoga što se događalo na utakmici Totenhema i Čelsija. Sve zanimljive detalje pogledajte eksluzivno na 24sedam.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike