Baš šteta: TSC skupo prodao svoju kožu - Vest Hem pobedio minimalnim rezultatom! (VIDEO)

30.11.2023

20:38

0

Klub iz Londona slavio rezultatom 1:0, golom minut pre kraja meča

Baš šteta: TSC skupo prodao svoju kožu - Vest Hem pobedio minimalnim rezultatom! (VIDEO)
Copyright MN Press

Baš šteta, TSC je bio na korak od velikog uspeha, ali minut pre kraja meča primili su gol, izgubivši od Vest Hema sa 1:0 u 5. kolu Lige Evrope.

Tim iz Bačke Topole bio je blizu senzacije, ali gosti iz Londona su slavili golom Součeka u 89. minutu nakon što se odbrana domaćina nije dobro snašla.

Posle centaršuta sa desne strane, na pravom mestu je bio Čeh, čime su rastužili domaću publiku.

Slobodno možemo da kažemo da se srpski predstavnik pokazao u odličnom svetlu, odigrao je hrabro protiv favorizovanog protivnika, ali na kraju sreće im je okrenula leđa, ostaje žal što nisu stigli do izuzetno važnog boda.

Što se tiče same utakmice, TSC je u nekoliko navrata ozbiljno ugrozio golmana Vest Hema, pre svega to se odnosi na prvo poluvreme, imali nekoliko zrelih šansi, ali jednostavno lopta nije htela u gol.

U nastavku utakmice, nije bilo nekih ozbiljnijih prilika, igralo se najviše na sredini terena, domaćin je pružio jak otpor, ali im je pala koncentracija u poslednjih sekundama utakmice, što su gosti iz Londona znali da iskoriste.

Postigli su pogodak, koji im je doneo veoma važna tri boda u borbi za prvo mesto u grupi. I upravo njihov duel u poslednjem kolu protiv Frajburga, odlučiće ko će prvi biti na kraju grupne faze.

Blog uživo:

Kraj utakmice - Vest Hem pobedio sa 1:0 TSC.

89. minut - Šteta: TSV primio gol samo minut pre kraja meča. Gol je postigao Souček, nije se najbolje snašla odbrana TSC-a posle centaršuta sa desne strane, na pravom mestu je bio Čeh i tako je rastužio domaću publiku.

80. minut - TSC je sve bliži velikom rezultatu i da otkine bod velikom Vest Hemu. Od tog uspeha ih deli još deset minuta. Držimo fige za srpskog predstavnika.

68. minut - Vest Hem sve više pritiska na gol domaćina. Ali, za sada nisu stvorili nijednu zreliju šansu. TSC iz kontra pokušava da ugrozi gol Fabijanskog. 

55.  minut - Bez većih uzbuđenja u nastavku meča. Lopta je najviše na sredini terena, ali malu incijativu ima gost iz Londona. Domaćini su se do sada pokazali u dobrom svetlu i hrbaro igraju protiv, bez obzira što preko puta njih slavni klub. 

Kreće drugo poluvreme:

45. mintu - Završeno prvo poluvreme u Bačkoj Topoli. Slobodno možemo da kažemo da domaćini nisu razočarali, igrali su hrabro protiv favorizovanih gostiju, čak su imali i nekoliko zrelih prilika. Samo neka tako nastave.

30. minut - Još jedna odlična prilika za TSC. Posle velike greške u defanzivi gostiju, lopta je stigla do Ćirkovića, koji je sa nekih 17 metara sa strane uputio precizan šut, ali Fabijanski je uspeo da zaustavi šut. 

23. minut - Kuveljac je imao lepu priliku, sa nekih 20 metara je opalio po lopti, ali je ona otišla daleko preko gola. 

20. minut - Vest Hem i dalje napada, ali za sada nisu napravili nijednu zreliju šansu. Čini se da su se domaćini fokusirali na kontranapade. I to im za sada ide za rukom.

6. minut - Odlična šansa za srpskog predstavnika. Cvetković je ubacio loptu u šesanesterac Vest Hema, tu je loptu primio Milovanović, koji je šutirao blago, i golman Vest Hema bez većih problema je intervenisao.

5. minut - Dominacija gostiju iz Londona, iako za sada nema zrelijih prilika. Čini se da se TSC fokusirao na defanzivu. 

Kreće meč:

Stadion: TSC Arena, Bačka Topola

TSC (4-4-2): Ilić - Petrović, Stojić, Čalušić, Antonić - Ćirković, Kuveljić, Radin, Cvetković - Đakovac, Milovanović.

 

Vest Hem (4-3-3): Fabijanski - Kresvel, Aguerd, Mavropanos, Džonson - Paketa, Souček, Vord-Praus - Benrama, Fornals, Mubama

- "Admin" Vest Hema nastavlja da tvituje o Srbiji.

Trener TSC-a Žarko Lazetić svestan je da im u goste dolazi slavni klub, koji želi da trijumfuje protiv našeg predstavnika, ali kaže da plan postoji.

- Sigurno da nada postoji i dokle god ima šansi trudićemo se da osvojimo što bolji plasman i završimo kao treći. Videćemo koliko će to biti ostvarivo. Cilj nam je da se tome približimo već sutra i da poslednja utakmica u Grčkoj odlučuje o našem prezimljavanju u Evropi - rekao je Lazetić na konferenciji za medije - preneo je klub iz Bačke Topole.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike