TSC gostuje Partizanu! Šta reći o timu koji veže 13 pobeda!

24.11.2023

12:33

0

Autor: D. N.

Dva tima su na početku sezone odigrale veoma uzbudljiv meč

TSC gostuje Partizanu! Šta reći o timu koji veže 13 pobeda!
Copyright MN Press

Fudbaleri TSC-a gostovaće Partizanu u jednom od derbija 16, kola Superlige. Vicešampion Srbije je trenutno na trećem mestu tabele, iza crno-belih i Crvene zvezde, a šef stručnog štaba tima iz Bačke Topole, Žarko Lazetić spreman je za novi izazov.

Mada je svestan da je ekipa Igora Duljaja najteži mogući protivnik.

- Šta reći o timu koji veže 13 pobeda, osim da je veoma dobar. I kod kuće i na gostovanjima su pobeđivali, uglavnom ubedljivo, nekad iz preokreta čak i u poslednjim minutima. To govori o njihovom karakteru i motivaciji. Verovatno im pomaže to što ne igraju u Evropi i fokusirani su samo na prvenstvo. Spremamo se za ovaj najveći izazov, nadamo se da ćemo biti konkurentni i da ćemo uspeti da pariramo - rekao je Lazetić čiji je tim, kao i ostali pauzirao zbog obaveza nacionalnih timova.

- Uspeli smo da obradimo sve faze igre, posebno golove koje smo primali iz izgubljenih lopti, a to nam se događalo i protiv Partizana. Zadovoljan sam kako su momci trenirali tokom pauze. Dobri su i ofanzivno i defanzivno, tako da u Beograd idemo da se takmičimo i pokušamo da pobedim.

Znamo da moramo da budemo najbolji mogući i sreća je što smo konačno imali malo vremena da se pripremimo za ovu i predstojeće utakmice. Ako uspemo da održimo kontrolu igre i pasova i što je najteže, da donosimo dobre odluke i ostanemo koncentrisani, mislim da ćemo biti na očekivanom nivou - dodao je Lazetić koji će morati da pravi rotacije, zbog problema sa povredama.

- Pred svaku utakmicu ima nekih problema. Đorđeviću je ispalo rame ide na operaciju i on je završio sezonu. Cvetinović je obnovio povredu, dok se Rakonjac i Stanić polako oporavljaju. Jovanović je propustio celu nedelju sa treninzima, ali Pantović je spreman - zaključio je šef stručnog štaba TSC-a, koji će u četvrtak u Ligi Evrope ugostiti Vest Hem.

Podsetimo, dva tima su već igrala i to u prvom kolu, U Bačkoj Topoli je bilo 3:3. I bilo je veoma napeto.

 

Standings provided by Sofascore

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike