TSC ima plan za Vest Hem: Znamo da ćemo morati da budemo perfektni!

29.11.2023

22:14

0

Trener srpskog viceprvaka Žarko Lazetić naglasio da njegova ekipa uvek ima velika očekivanja, bez obzira ko je protivnik

TSC ima plan za Vest Hem: Znamo da ćemo morati da budemo perfektni!
Žarko Lazetić - Copyright MN Press

Trener fudbalera TSC-a Žarko Lazetić izjavio je da će njegov tim dati maksimum na meču petog kola grupe A Lige Evrope protiv Vest Hema.

Srpski vicešampion će u četvrtak od 18.45 časova u Bačkoj Topoli dočekati “čekićare“, a Lazetić je naglasio da njegova ekipa uvek ima velika očekivanja, bez obzira ko je protivnik i dodao da su se za predstojeći duel pripremali studiozno, kao i za svaki drugi.

- Sigurno da nada postoji i dokle god ima šansi trudićemo se da osvojimo što bolji plasman i završimo kao treći. Videćemo koliko će to biti ostvarivo. Cilj nam je da se tome približimo već sutra i da poslednja utakmica u Grčkoj odlučuje o našem prezimljavanju u Evropi - rekao je Lazetić na konferenciji za medije, preneo je klub iz Bačke Topole.

 On je dodao da ekipa ima iskustvo iz prethodne utakmice protiv ovog rivala u kojoj je Vest Hem pobedio 3:1 posle preokreta.

- Na prvoj utakmici smo dugo bili jako dobri, vodili smo dvadesetak minuta i nismo svesno bili defanzivni, nametnuli su nam se, iako nam je cilj bio suprotan i probaćemo što duže da im pariramo. Ideja nam je da izađemo visoko i da sa loptom kontrolišemo igru. Imamo plan, ali znamo da ćemo morati budemo perfektni, da dobro branimo prekide i tako ostvarimo bolje šanse za rezultat – kazao je Lazetić i dodao:

- Sa samopouzdanjem iz utakmice protiv Partizana i zbog onoga što vidim na treninzima, verujem da će igrači biti još bolji sa loptom, da ćemo biti još opasniji u njenom posedu, pogotovu na svom terenu.

Strateg TSC-a je istakao da mu je veoma važno da ostanu dosledni svom stilu igre.

- Rekao bih da smo u odnosu na Bragu u svim sledećim utakmicama napravili napredak, čak i protiv Frajburga kada smo lako i naivno gubili lopte i primali golove. To nam je bila sedma utakmica u tri nedelje i bez obzira na rotacije i tu leži jedan od razloga. Generalno, klubovi sa kojima igramo i način na koji smo se predstavili, ostavljaju prostor za zadovoljstvo. Evropske utakmice su nam pomogle da protiv Partizana i Zvezde budemo dobri. Još se privikavamo na intenzitet i način igre kakav je u evropskim klubovima. Za sada nam dajem prelaznu ocenu i verujem da će posle preostale dve utakmice biti i bolja - dodao Lazetić.

U drugom meču petog kola grupe A LE, Frajburg će dočekati Olimpijakos. Prvo mesto na tabeli drži Vest Hem sa devet bodova, koliko ima i drugoplasirani Frajburg. Olimpijakos je treći sa četiri, dok je TSC poslednji sa samo jednim bodom.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike