Lazetić sa osmehom na licu poslao poruku: Za one koji su mislili da će TSC da se bruka u Evropi...

05.10.2023

22:09

0

Autor: P.K.

Herojski meč tima iz Bačke Topole, a trener čak nije zadovoljan

Lazetić sa osmehom na licu poslao poruku: Za one koji su mislili da će TSC da se bruka u Evropi...
Žarko Lazetić - Copyright Printscreen/TV Arena sport

TSC je ispisao istoriju i oduševio sve ljubitelje fudbala. Gubio je kod kuće 0:2 protiv velikog Olimpijakosa, ali je na kraju došao do 2:2 i doneo prvi bod timu iz Bačke Topole u Ligi Evrope i evropskim takmičenjima uopšte.

Trener Žarko Latezić je nasmejan stao pred kamere TV Arena sport i otkrio da nije zadovoljan bodom.

Imao je i jednu poruku za skeptične:

- Posle primljenog gola je bila neka barijera, valjda iz prevelikog respekta prema Olimpijakosu. Bili smo stegnuti, promenili smo raspored onda i ofanzivno i defanzivno, to nam je donelo benefit i došli smo do boda. Rekao sam igračima u svlačionici da osećam da će biti dobro. Pokušavali smo i pokušavali i eto, velika stvar. Da je neko rekao da će TSC osvojiti bod i da nije nije zadovoljan bodom protiv Olimpijakosa… Eto, pokazali su da veruju da mogu. Nismo hteli da kažemo da nam je dovoljna uteha da kažemo da smo bili dobri, nego smo uzeli nešto. Ovo je i dobar uspeh, evo za srpski fudbal je veliki uspeh, za sve one sve koji su se brinuli da ćemo se brukati i ostalo, evo uzeli smo bod. Uzeli smo jedan bod i potrudičemo se da uzmemo još.

Izmene su imale uticaj, strelac drugog gola Pantović je ušao sa klupe.

- Dobro su ušli svi, treba se adaptirati na utakmicu. Pantović nije počeo utakmicu jer je u Lučanima igrao 90 minuta. Pokazao je da je veliko pojačanje, evo sada je dao gol i sigurno će nam to značiti za nastavak.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike