Lazetić razočaran zbog poraza u Londonu: Imali smo priliku, trebalo je više da verujemo!

21.09.2023

23:49

0

Autor: A. Š.

Trener TSC žali za propuštenim protiv Vest Hema na početku Lige Evrope

Lazetić razočaran zbog poraza u Londonu: Imali smo priliku, trebalo je više da verujemo!
Žarko Lazetić - Copyright Profimedia

Gotovo preslikane su bile prve utakmice srpskih klubova u tri UEFA takmičenja. Crvena zvezda je vodila protiv Mančester sitija, Čukarički je imao prednost u duelu sa Ferencvarošem, a TSC protiv Vest Hema. Sva tri kluba igrala su u gostima i svi su na kraju poraženi identičnim rezultatom – 3:1.

TSC je večeras debitovao u Ligi Evrope. Na Olimpijskom stadionu u Londonu sjajno je parirao prošlosezonskom osvajaču Lige konferencija više od sat vremena, ali je na kraju ostao praznih šaka.

- Razočaran sam porazom, imali smo dobru priliku da postignemo nešto više – kazao je odmah posle meča za TV Arena sport trener kluba iz Bačke Topole Žarko Lazetić.

Njegova ekipa na kraju je pala iz prekida, što je mladi strateg apostorfirao kao veliki kvalitet „čekićara“.

- Vord Praus šalje loptu gde želi. Igrali smo sa malo nižom postavom, jer smo videli da oni sa loptom nisu baš organizovana ekipa. Za nas je bilo važno da ne igraju Paketa, Vord Praus i Antonio. Na kraju su dvojica počela meč, ušao je Antonio – kazao je Lazetić i i kraju istakao:

- Sad su svi nešto ozareni, ali ja sam razočaran. Imali smo dobru priliku, trebalo je da verujemo više. Kao posle vođstva. Odlično smo branili prekide u prvom poluvremenu, ali je ušao Antonio. Bili smo onda još niži.

Slično je pričao i strelac istorijskog gola za TSC Petar Stanić.

- Igrali smo u prelepoj atmosferi. Žao mi je što vođstvo nije potrajalo, dali smo maksimum. Vest Hem je odlična ekipa, pružili smo jak otpor – kazao je Stanić za „Arenu sport“.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike