Blamaža Partizana u Humskoj! TSC sa Ćirkovićevim kornerima totalno razmontirao lidera Superlige (VIDEO)

25.11.2023

19:43

0

Autor: D. P.

Crno-beli iza sebe imaju seriju od 13 pobeda u Superligi

Blamaža Partizana u Humskoj! TSC sa Ćirkovićevim kornerima totalno razmontirao lidera Superlige (VIDEO)
Copyright MN Press

Fudbaleri TSC iz Bačke Topole naneli su poraz ekipi Partizana, jedan od najtežih u njegovoj dugoj istoriji.

Tim trenera Žarka Lazetića slavio je sa 0:4, a već je sve bilo gotovo posle prvih 45 minuta kada su crno-beli bili u minusu od tri gola! 

Junak pobede TSC bio je krilni fudbaler Aleksandar Ćirković, koji je letos došao na pozajmicu iz ruskog Krila Sovjetov.

Talentovani napadač pogodio je u stilu Piksija Stojkovića iz 81. derbija gol iz kornera, posle katastrofalne procene golmana Aleksandra Jovanovića. Lopta je dolazila sa leve strane, imala je neverovatnu ulaznu putanju tako da se od druge stative odbila u mrežu.

Isti igrač odradio je najveći deo posla i kod drugog gola. Ponovo je to bio korner sa desne strane, sa prve stative Milosavljević je samo pipnuo loptu, dovoljno da ona dođe do Stojića koji je glavom bio spreman da je spakuje u mrežu.

Matrica je ostala ista i za treći gol! Korner Ćirkovića na prvu stativu, možda bi to bio gol i bez pomoći Radina, ali pogodak je na kraju pripisan iskusnom veznom igraču.

Ako se zanemari katastrofalno postavljanje defanzive u prekidima, od Partizana nije viđena igra! Samo nesrećno muljanje lopte, pokušaji prebacivanje težišta sa jednog boka na drugi, uz neki centaršut ka Nikoliću, ispred koga su uvek bili Krstić i Stojić. Nedostajali su Saldanja i Severina, ali njihov izostanak ne može da bude ključan za neverovatne propuste u odbrani prekida ili kod sprečavanja kontri.

Nakon svega Partizan je i dobro prošao. U dva navrata gosti su bili veoma blizu da dođu i do petog pogotka, ali su u toj želji bili uvek prebrzi i iza linije ofsajda.

Partizan u narednom kolu dočekuje Vojvodinu na svom stadionu.

 

Standings provided by Sofascore

 

Kraj

88. MINUT - Gol Pantovića poništava VAR soba, ofsajd!

86. MINUT - Ćirković, junak pobede TSC ustupa mesto Šošu!

85. MINUT - Ponišen gol TSC zbog ofsajda Milovanovića pre dodavanja za Ćirkovića.

79. MINUT - Nervoza crno-belih, pokušaj da se napravi čarka koja bi prerasla u veći sukob igrača. Sve se, međutim, brzo završilo i u miru!

77. MINUT - VAR Se složio sa odlukom sudije Pavla Ilića.

77. MINUT - Ulazi pantović umesto Milosavljevića, Baždar umesto Kalulua.

74. MINUT - Partizan posle najlepše akcije na meču traže penal, jer je Petrović sprečio gol Nikolića. Sudija Ilić ponovo odmahuje rukom i pokazuje da je ruka bila uz telo.

72. MINUT - Meč postaje dosadan i pobednicima i poraženima! Ovo je sudar onih koji nemaju ideju i tima koji se organizovano brani, ali kao da neće da krene u napad da dotuče grogiranog protivnika!

65. MINUT - Antić šutira, Ilić na mestu!

64. MINUT - Ćirković ponovo sa levog krila dolazi do peterca, Jovanović brani!

62. MINUT - Korner Natha, Ilić skače ali umesto u pravcu gola TSC da uputi taj šut, loptu je vratio unazad do Stojkovića koji kasnije levom nogom šalje taj udarac dva metra od stative.

59. MINUT - TSC propušta da nanese pravu katastrofu crno-belima. Ćirković je želeo da asistira Milovanoviću kada je možda mogao i sam da završi svoju akciju koju je započeo dobijenim duelom protiv Ilića!

56. MINUT - Kontra TSC završila se pokušajem Ćirkovića da pogodi sa desne strane suprotni ugao. Bio je neprecizan.

50. MINUT - Milovanović, 0:4! Kontra, loše istrčavanje Jovanovića u želji da prekine napad, odbitak od njega otišao je do Milovanovića koji sa oko 17 metara pogađa mrežu!

49. MINUT - Petrović rukama povlači za dres Stojkovića, sudija ne pokazuje žuti za igrača TSC!

48. MINUT - Aktivan Partizan od starta 2. poluvremena. Ipak, osnovni problem je kako će se ponašati tim kad se bude branio.

46. MINUT - Ulaze Stojković i Menig, izašli su Filipović i Kanute.

Poluvreme

41. MINUT - Nemoć Partizana! Sve što je dobro urađeno u prethodnih 14 mečeva srušilo se za 45 minuta protiv TSC! Crno-beli kad su u fazi odbrane deluju kao tim iz pionirske konkurencije! Neverovatan neprofesionalizam! Bez rešenja i ideje kako treba braniti korner!

MN Press
 

 

35. MINUT - Radin je najbolje reagovao i doneo ogromnu prednost za TSC. Neverovatno da crno-beli ne umeju da brane kornere koji sa leve strane dolaze od Ćirkovića na jedan te isti način!

32. MINUT - Dva kornera za TSC za redom! I 0:3!!!!

29. MINUT - Crno-beli su reklamirali igranje rukom igrača TSC posle udarca Kanutea. Nije bilo reakcije iz VAR sobe.

26. MINUT - Šansa za Natha posle prve greške odbrane TSC! Neko je na putu lopte ka mreži uspeo da se postavi i izbije je u prostor!

23. MINUT - Žuti za Filipovića!

20. MINUT - Partizan konačno uspostavlja ravnotežu, Belić je šutirao posle dugog kombinovanja i pokušaja kontre!

11. MINUT - Goool, Stojić za 0:2!

6. MINUT - Petrović se spetljao u kaznenom prostoru Partizana, nije dobro prihvatio loptu. Da jeste bila bi to nova neprijatna situacija za domaće!

3. MINUT - Goool, Ćirković iz kornera! Iznenadila je lopta Jovanovića! Sjajan pogodak TSC-a!

2. MINUT - Šut Milovanovića!

1. MINUT - Počelo je! Velika šansa Partizanovog đaka, levog beka Petrovića i odlična odbrana Jovanovića, koji je paradom izbio loptu u korner.

17.45 - U timu Partizana nema Saldanje zbog žutih kartona.

printscreen
 

Klupe za rezerve:

printscreen
 

 

BLOG UŽIVO:

Fudbaleri Partizana i TSC igraju derbi 16. kola Superlige.

Još se prepričava njihov prvi duel iz jula meseca koji je u Topoli završen sa 3:3. To je ujedno bio jedini meč u kojem su crno-beli ostali uskraćeni za tri boda.

 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike