Novi Pazar igra bez publike do kraja februara! Stigla disciplinska kazna za ispade na meču protiv Partizana

23.11.2023

18:54

0

Disciplinski prekršaji napravljeni na meč koji se već igrao bez publike

Novi Pazar igra bez publike do kraja februara! Stigla disciplinska kazna za ispade na meču protiv Partizana
Obračun posle utakmice u Novom Pazaru - Copyright Printscreen/TV Arena sport

Kako je krenulo, Novi Pazar će veći deo polusezone igrati bez publike nego pred navijačima. Posle serije prekršaja u meču koji se već igrao bez publike, Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije kaznila je klub igranjem bez prisustva publike u narednih pet mečeva na domaćem terenu.

To znači da će stadion u Novom Pazaru biti zatvoren sve do 24. februara, a poslednji meč bez navijača biće protiv Mladosti iz Lučana. Pre toga ugostiće pred praznim tribinama Javor, Radnik, Spartak i Crvenu zvezdu.

Disciplinska komisija FSS odlučila je da Novom Pazaru aktivira uslovnu kaznu izrečenu pre nešto više od mesec dana. Uslovna kazna je aktivirana zbog incidenata na meču protiv Partizana, koji je inače igran bez prisustva publike.

Pazarci su bili kažnjeni zatvaranjem stadiona na dve utakmice i pet uslovno na godinu zbog jednočasovnog prekida meča sa Vojvodinom, a oni su ovu sankciju prekršili u duelu sa Partizanom 6. novembra.

Meču sa Partizanom, kako je navedeno u izveštaju delegata, prisustvovalo je znatno više ljudi od propisom predviđenog broja za mečeve bez publike - 150, uključujući igrače i stručni štab obe ekipe. Procenjuje se da je na tribinama bilo skoro 500 ljudi.

Upravo su oni posle utakmice vređali i provocirali trenera Partizana Igora Duljaja, a prilikom izmene i pogrdno skandirali kapitenu gostujućeg tima Bibarsu Nathu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike