Slavljenik i "debitant sa trakom" spreman da sa Srbijom ode na EURO!

17.11.2023

14:52

0

Autor: D. N.

Duel sa Bugarima u kojem je dovoljan i bod zakazan je za nedelju

Slavljenik i "debitant sa trakom" spreman da sa Srbijom ode na EURO!
Copyright MN Press

Fudbalska reprezentacija Srbije ima veliku šansu da sa pobedom (i remi je dovoljan) nad Bugarskom obezbedi plasman na Evropsko prvenstbo koje će naredne godine biti organizovano u Nemačkoj.

Poslednja provera za duel u Leskovcu (nedelja, 15.00) je bila u Belgiji u kojoj su "orlovi" Dragana Stojkovića Piksija izgubili. Samo dan kasnije u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi Nemanja Gudelj je proslavio rođendan.

FSS
 

- Da, to je bila moja želja, da u nedelju pobedimo i ostvarimo san mnogih generacija. I odemo tamo gde nam je i mesto da budemo. Nismo obraćali mnogo pažnju na rezultate drugih utakmica, samo nam je važno da mi o sebi odlučujemo i toga smo svi svesni. Fokusirani smo da protiv Bugarske damo maksimum i plasiramo se na Evropsko prvenstvo - kazao je fudbaler Sevilje i reprezentativac naše zemlje.

Kao što je rečeno, naredni protivnik je Bugarska koja nema ni teoretske šanse da se plasira. Ali imaju novog selektora, umesto Mladena Krstajića. Reč je o Ilianu Ilievu.

- Odavno u fudbalu nema lakih protivnika, mora u svaki meč da se uđe sto odsto, a znamo da su Bugari vratili u tim neke starije, iskusnije igrače. Bićemo skoncentrisani, fokusirani i nadam se najboljem epilogu.

UEFA je ublažila kaznu, pa će u Leskovcu stadion biti puniji.

- Drago nam je zbog toga što ćemo imati podršku, a želja je da se na kraju zajedno radujemo.

Kapitenska traka u Luvenu je prvi put bila na ruci...

MN Press
 

- Ogromna čast za mene, osetiš ponos, jer ponos je igrati za Srbiju, a još poneti kapitensku traku, posebna čast. Zaista sam presrećan zbog svega.

U Belgiji smo imali stativu, prečku, ali lopta nije htela u gol.

- Jeste, nedostajalo je i malo sreće, ali ono što je važno čeka nas u nedelju. Bitno je da smo spremni za utakmicu i da smo svi, rekao bih u fulu, i da idemo na pobedu - zaključio je Gudelj.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike