Zna se ko sudi Srbiji i Bugarskoj u meču odluke! "Orlovima" je već delio pravdu, kao i Zvezdinim rivalima u Ligi šampiona!

17.11.2023

12:56

0

Autor: 24sedam

Meč za plasman na EP 2024 u Nemačkoj zakazan za nedelju!

Zna se ko sudi Srbiji i Bugarskoj u meču odluke! "Orlovima" je već delio pravdu, kao i Zvezdinim rivalima u Ligi šampiona!
Copyright MN Press

Belgijanac Erik Lambrehts biće glavni sudija na meču 8. kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo između fudbalskih selekcija Srbije i Bugarske u Leskovcu, objavila je Evropska fudbalska unija (UEFA).

MN Press
 

Belgijski sudija je reprezentaciji Srbije već sudio na meču sa Azerbejdžanom u sklopu kvalifikacija za Mundijal u Kataru. Nedavno je sudio i rivalima Crvene zvezde u Ligi šampiona, kada je Mančester siti pobedio Jang bojs sa 3:0.

Lambreht ima 39 godina, a rođen je u Levenu u kojem je Srbija pre nekoliko dana odigrala prijateljsku utakmicu. Sudija je od 2007. godine, a u nacionalnom šampionatu Belgije debitovao je 2012. FIFA arbitar je postao dve godine kasnije. Takođe se bavi i trgovinom.

Našem nacionalnom timu dovoljan je i bod u meču sa Bugarima za plasman na kontinentalni šampionat na koji se čeka još od 2000. godine. Istog dana će igrati i Mađarska i Crna Gora. U našoj grupi, samo su Mađari već obezbedili plasman. Ostaje da se vidi kao prvo ili drugoplasirani.

Direktan prenos ove utakmice obezbeđen je na Premiumu 1 TV Arena sport.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike