Debi za Bajern ne podrazumeva i poziv za Srbiju! Stojković ima poruku za Pavlovića, ali i sve druge momke koji se prate

13.11.2023

13:51

0

Autor: D. N.

Selektor Srbije se osvrnuo i na slučaj Filipa Ugrinića

Debi za Bajern ne podrazumeva i poziv za Srbiju! Stojković ima poruku za Pavlovića, ali i sve druge momke koji se prate
Aleksandar Pavlović - Copyright Profimedia

Aleksandar Pavlović je nedavno potpisao ugovor sa minhenskim Bajernom, pa je momak srpskih korena bio jedna tema razgovora sa selektorom Draganom Stojkovićem Piksijem. Odnosno da li će da dobije poziv našeg nacionalnog saveza.

- Za koga igra? Koliko godina ima? I treba odmah sa 18 godina da dobije poziv u A reprezentaciju? - počeo je odmah Stojković sa kontrapitanjima, a zatim nastavio.

- Želja naravno da postoji, ali to će od od njega da zavisi. Što se njega tiče mi ćemo izaći u susret, mi želimo svakom detetu našem da pružimo šansu, ali mora da se ide stepenik po stepenik. Debi za Bajern ne podrazumeva odmah poziv u A tim. To ispada kao da čekamo ispred bolnice čim se neko Srpče rodi da ga rezervišemo.

Ti momci moraju da se dokazuju i da idu stepenik po stepenik. Tu su pionirske selekcije, omladinske, mlade, olimpijske... Osim ako si čudo pa kažu hajde sa 17 godina u A tim, kao Pele. Što se nas tiče mi smo otvoreni, transparentni smo - kazao je Piksi uz osvrt na slučaj Filipa Ugrinića koji je izabrao Švajcarsku.

- Sačekali su da vide, odlučili su, nikakav problem. Nije da ga nismo hteli, hteli smo, ponudili, ali ljudi su odlučili drugačije i super, sve najbolje. Nikakav problem.

Na Pavloviću je da se dokazuje. Da li će igrati? Pratimo još dosta njih, ali ne bih o imenima. Da ne dobiju publicitet. Ima dosta neiskrenosti, medijima se kaže jedno, a radi se drugo. Ne mislim sa naše strane. Sve što sam rekao, stojim iza toga. Sa druge strane, mislim da postoji dosta neiskrenosti. Koristi se situacija: "Ovi su me zvali hoćete li i vi ili ja odoh tamo". To je jedna igra - poentirao je Stojković.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike