Mislio sam da Van Basten igra za Partizan! Piksi oduševljen, "takav je gol dao..."

13.11.2023

13:36

0

Autor: D. N.

Mladi fudbaler crno-belih rešio utakmicu sa Čukaričkim, ali je hvalio i igrače Crvene zvezde

Mislio sam da Van Basten igra za Partizan! Piksi oduševljen, "takav je gol dao..."
Copyright MN Press

Dragan Stojković Piksi hvalio je pojedine mlade fudbalere tokom konferencije za novinare uoči utakmica sa Belgijom i Bugarskom. Selektor naše reprezentacije je tako na primer pozvao Mihajla Ilića iz Partizana i Stefana Mitrovića i Vladimira Lučića iz Crvene zvezde, a zatim su prekomandovani u mladu selekciju.

Posebno pohvalno je pričao o Iliću koji je sinoć rešio utakmicu sa Čukaričkim, efektnim pogotkom

- Radimo na tome da pronađemo zamene onima kojima će EURO verovatno biti poslednje takmičenje. Neće reprezentacija trpeti. Imamo Lučića, Ilića, Mitrovića... Ilić može kao Van Basten da daje golove, nisam to znao. Mislio sam da je Van Basten na terenu, takav je gol dao Čukaričkom da je za svaku pohvalu.

Tu je i mali (Kosta) Nedeljković iz Crvene zvezde, ne bi bilo iznenađenje da je i on pozvan - rekao je Stojković, a zatim pohvalio i Uroša Kabića koji je u Zvezdu stigao iz Vojvodine.

- Lučić, Mitrović, Kabić, Baždar, nema talenta, teren je tu, hoću da vas vidim u najboljem svetlu. Talenat je u 14-15 godina, očekujem punu odgovornost, očekujem da daju sve od sebe, da pomognu na najbolji mogući način. Šteta je što do sada nisam video Kabića, jednostavno ne igra a mislim da je odličan igrač, ne verujem da grešim.

Odličan igrač, ali ne igra, evo vidim da ga je Drulović pozvao. Baždar isto, nema više talenta ili jesi ili nisi. Da bih ja isto tako mogao da vučem neke poteze, ali je na vama da pokažete i dokažete, činimo sve da pomognemo jedni drugima i ne razmišljamo samo o sebi, već da vidimo sve naše selekcije da imaju taj jedan niz dobrih igara, rezultata, da sutra možemo da sa tog izvora crpimo važne igrače za A selekciju - zaključio je Stojković.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike