Na leto puca bomba zvana Erling Haland, sve sređuje čuvena menadžerka! Sad je jasno zašto je Real odustao od Mbapea!

09.11.2023

17:24

0

Autor: G. F.

Madriđani kupuju zver iz Premijer lige, Rafaela Pimenta već je u pregovorima

Na leto puca bomba zvana Erling Haland, sve sređuje čuvena menadžerka! Sad je jasno zašto je Real odustao od Mbapea!
Erling Haland - Copyright Tanjug/AP Photo/Michel Euler

Ako ste navijač Reala iz Madrida sigurno vam nije prijala vest da je Kraljevski klub definitivno odustao od angažovanja Kilijana Mbapea.

Posle priče koja traje već godinama očekivalo se da sjajni Francuz završio na stadionu Santjago Bernabeu, ali poslednje informacije govore da se to neće desiti. Umesto toga pući će već na leto bomba kakva dosad nije viđena u svetu fudbala!

Španci naveliko pišu da je u sredu uveče u VIP loži stadiona viđena čuvena Brazilka Rafaela Pimenta, te da je naslednica pokojnog agenta Mine Rajole u Madrid stigla kako bi započela (i završila?) posao oko transfera vrhunskog igrača u Real.

 

 

Reč je o gol-mašini Mančester sitija Erlingu Halandu! U prilog ovoj priči Španci daju neke ključne stavke.

Jedna od njih je da će na leto moći da se aktivira klauzula za Halanda "teška" 180 miliona evra, a budući da ga je Siti platio 60 miliona evra, doneo bi im dobru i brzu zaradu.

Činjenica je da Realu nedostaje jedan takav napadač, da bi i za Halanda to sigurno bio veliki izazov, pa se čini kao veoma realno da do ovog transfera zaista i dođe, odnosno da ne ostane sve samo na pisanju španskih medija.

Rafaela Pimenta je odmah odbacila priče o tome kako je u Real stigla na pregovore, ali ne bi bilo logično da je priznala jer bi to moglo da povuče za sobom seriju događaja koji bi posebno uzdrmali fudbalski svet. A Brazilka nije neko neiskusan u ovom poslu i veoma dobro zna kako se stvari završavaju!

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike