Real produžio još jedan ugovor, ko hoće da ga vodi mora da plati milijardu evra!

07.11.2023

16:46

0

Autor: D. N.

Produžetak saradnje je do 2029. godine

Real produžio još jedan ugovor, ko hoće da ga vodi mora da plati milijardu evra!
Copyright Tanjug/AP Photo/Alvaro Barrientos

Real Madrid je nastavio sa obnavljanjem ugovora. Posle Vinisijus Žuniora i Rodriga, na "Santijago Bernabeuu" je odlučio da ostane i Eduardo Kamavinga i to do 2029. godine.

I kako saznaje poznati novinar, Fabricio Romano otkupna klauzula za Francuza sada je milijardu evra.

Kamavinga je u Madrid stigao na leto 2021. godine za obeštećenje od 31 milion evra, a u dresu Reala do sada je odigrao 114 utakmica i postigao dva gola, uz pet asistencija. Za reprezentaciju Francuske debitovao je 8. septembra 2020. godine u meču sa Hrvatskom u Ligi nacija i do sada odigrao 13 mečeva i postigao jedan gol.

U istom danu, oglasio se i trener Los Blankosa, Karlo Anćeloti i to vezano za transfere. Trofejni trener tvrdi da se ne planira angažovanje novih igrača u zimskom prelaznom roku.

To je bio svojevrstan odgovor na spekulacije medija da bi uskoro mogao da dođe Kilijan Mbape, koji ima ugovor sa klubom iz Pariza do kraja sezone.

- Ne planiramo da dovodimo nove igrače u januaru. Nikoga. Mislim da januarski prelazni rok za nas neće ni da postoji. Vratiće nam se pre kraja sezone povređeni Eder Militao i Tibo Kurtoa. Za januar ništa nismo planirali. Tokom leta? Možda, videćemo - rekao je Anćeloti na konferenciji za medije u Madridu.

Real će sutra na svom terenu dočekati Bragu u četvrtom kolu Lige šampiona. Fudbaleri Reala se nalaze na drugom mestu na tabeli La Lige sa dva boda manje od prvoplasirane Đirone.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike